2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105146 بازدید | 14881 پست
سلام عزیزم ممنون‌بابت‌معرفی کتاب...

قربان شما

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام بچه ها عصرتون بخیر💕💕 کسی منو اینجا صدا نزد خودم اومدم 😁

سلام عصر شما هم بخیر💖

😂من تگ کردم ولی الان فهمیدم اشتباه یکی دیگه رو تگ کردم

آخر اسم کاربریتون رو یادم رفت"من"بذارم

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها عصرتون بخیر💕💕 کسی منو اینجا صدا نزد خودم اومدم 😁

سلام ریحان جون، عهههه ببشیدددد

خوش اومدی خواهری

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
یه چیزی دیگه هم من اضافه کنم😉 خدایا شکرت با ننه جونم آشنا شدم🤩 ننه تاپیکو سیو کن در کنارمون باش

🙏😘💖💖💖باعث افتخاره ممنونم ازت

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
@گلمنگلی2000    

سلآآآم‍ــ🥹❤️امیدوارم حالتون خوب باشه خوشحالم دوباره اومدم تو جمعتون مرسی تگم کردین 😻🙌🏻

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨
سلاممممم عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️ مشتاقانه منتظریم که شکر گذاری هات رو مثل قبل بخونیم ...

فدات زیبا چشم😍😍🫂 فقط اینکه تاپیک سارا جون دیگه برنمیگرده؟ من از اول داشتم میخوندم میومدم جلو، آخرین باز صفحه ۸۸۹ بودم🥲

مشاور مدرسه و کنکور❤️🙋🏻‍♀️خودتو زندگی کن....

🌱 

•بیست روش برای اینکه همیشه خوشحال باشید :

1- اجتماعی باشید.

2- مثبت فکر کنید.

3- باور داشته باشید که زندگی مثل یک بازی است.

4- کاری را انجام بدهید که از آن لذت می‌برید.

5- با افراد خوش‌بین دوست شوید.

6- از داشتن یک زندگی یکنواخت و بی‌روح اجتناب کنید.

7- لبخند بزنید.

8- برای خود ارزش قائل شوید.

9- گاه و بی‌گاه بخندید.

10- خلاق باشید.

11- تغذیه‌ سالم داشته باشید.

12- بر اتفاقات مثبت پیرامون خود تمرکز کنید.

13- آفتاب بگیرید.

14- سخت نگیرید.

15- خلاق باشید.

16- با طبیعت دوست باشید.

17- از انجام کارهای هنری غفلت نکنید.

18- باور کنید که خوش ‌شانس هستید.

19- به دنبال جذابیت باشید.

20- ورزش کنید.

@greenbook_channel 🌿

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
2810