2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105158 بازدید | 14884 پست

شکر گذاری سامیه امروز1402/۰۹/۱۶

خدایا شکرت که روزم را با حال خوب شروع کردم

خدایا شکرت که خانواده دارم

خدایا شکرت که با مادرم به پیاده روی رفتم

خدایا شکرت که سرپناهی برای زندگی داریم

خدایا شکرت  بابت اینکه توانستم تغییرات زیادی را در خودم به وجود بیاورم

خدایا شکرت که شاد هستم

خدایا شکرت که امیدوارم به زندگی

خدایا شکرت که از خودم راضی هستم

خدایا شکرت بابت تمامی داده ها و نداده هایت

خدایا شکرت که آهنگ مورد علاقه ام را میتوانم گوش دهم

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماه همتون،روزتون بخیر  دخترا امیدوارم امروزتون در از قشنگی و آرامش باشه  امر ...

سلام عزیزم ممنونم بابت معرفی کتاب خوبی که داری میخونی😍😍😍 اسکرین گرفتم بخونم منم چهار اثر فلورانس رو دارم میخونم اینم عالیه ♥️.. ممنون عشقم به همچنین روز تو عالی سپری شده باشه 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

[QUOTE=320004658]سللاااام عزیزدلمم،چ خبر خوبی.سرحال شدمااااا😍😍💞💞💞💖💖🫀🫀🫀 ای جووونم، عزیز خالههههه... 🧿🧿🧿 ...[/QUOTE

وایییییی آزگل خوندی پیام زهرا رو کاش نزدیکش بودیم حتمااا کشان کشان می‌رفتیم بهش سرمیزدیم 😂😂.. منم از صبح یه ذوق خاصی رو دارم 😍♥️🧿🖇️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دخترا خوب هستین  خیلی خوشحالم ک دوباره‌ دور هم جمع شدیم  انشاله ک سارا جانم ب زودی ...

سلام عزیزم امیدوارم هرچی که هست خیر باشه از الان هم معلومه که حتی اگه باردار هم باشی خیره از سمت دیگه هم عقب انداخته باشی شاید بخاطر سیستم بدنت باشه گاهی پیش میاد بخاطر استرس یا بالا پایین شدن هورمون ها  😍😍✨

نگران نباش و استراحت کن 💘💘💘

قربونت خوشگلم...💞💞💞💞 اره ساحلی، بنظرم‌اول ببینیم‌بچهامون ب چی‌علاقه دارن، دوستت خیلی کار درستی ...

خواهش میکنمممم گل من مگه میشه نظر ندم واسه فسقلیا من خاله شونم 😂🙉

انشالله که بهترین نتیجه رو ببینه ازش 💘😍💘😍

سلام دخترا خیلی خوشحالم ک دوباره کنار هم ایم امیدوارم سارا جون هم دوباره برگرده 🥺💔 دخترا ببخشید ز ...

سلام مهدیس جونم انشالله عزیزم 😍💘ماهم مشتاق اومدنش هستیم 😍😍😍و منتظریم 

به به خیلی خوشحالم که فعالی عزیزم انشالله که با خبر های خوبی برگردی 💘💕💘💕💘

خدایا شکرت که خانم دکتر منو تگ کرد اینجا.💖  خدایا شکرت که دوستان خوبی دارم.💖  خدایا شک ...

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️

خیلی یم‌خوب ،ساحلی، دستت درد نکنه ک‌میخوای یادگیری زبان‌رو با ما ب اشتراک‌بزاری، من قبلا خیلی پیگیر ...

منم خوشحالم که دوستای خوبی رو دارم اینجا و میتونم باهاشون حرف بزنم و تبادل نظر کنم عزیزم 💕💘💕💕💕💘

خواهش میکنم عزیزدلمممم ❤️🫀🫶🏼🫶🏼 بهترینی 

دستت طلااا دان‌کردم ساحلی🙏

😍♥️😍♥️😍

ساحلی عالی👌، اتفاقا چنروزه میخوام بنویسم واسه یکاری، حتما از شنبه استارتشو‌ میزنم...

😍😍😍😍انشالله که نتیجه خوبی رو داشته باشه واست عزیزم حتماااا تاثیرش چندین برابره چون ماهم همراهت همین روند رو پیش میریم 🖇️♥️🫶🏼

ساحلی اطراف خونم، درختای خیلی قشنگی هستش، من صبا با نگاه کردن ب اونا کلی انرژی میگیرم، بخصوص وقتی ک‌ ...

😍😍😍😍😍وایییییییی خداروشکر چقدر خوب 

امیدوارم هرروز سبز و  رنگارنگ تر از دیروز باشن

سلام بچه ها عصرتون بخیر💕💕 کسی منو اینجا صدا نزد خودم اومدم 😁

سلامممممم عزیزدلم خوبی ؟؟ خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی عزیزدلم 💘 ♥️🫀🫀

ببخشید من باید تگ میکردم باور کن یادم رفته بود کاربریت رو  🙈 ♥️🫀🖇️

سلام عصر شما هم بخیر💖 😂من تگ کردم ولی الان فهمیدم اشتباه یکی دیگه رو تگ کردم آخر اسم کاربریتون ر ...

دقیقا ♥️🙈 🙉 چون منم نگاه کردم دقیقا تگ تورو یادمه 😂😂یعنی اگه منم تگ میزدم همون تایپ تورو تکرار میکردم 🙈♥️🫀

وای چقدر قشنگ  متنت آزگل جونم🖇️💕🖇️💕🖇️ خداروشکر که خوندمش حتما اسکرین میگیرم یادم بمونه ✨✨✨✨مرسییییی

2810