2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105195 بازدید | 14885 پست
سلام بچه ها صبحتون بخیر وای چقد نوشتم من 😄😄😄کل دیشب بیدار بودم ب هوای پسرم مغزم داره میترکه همسرم ...

خدارو شکر برای باغتون و محصولاتش ان شاءالله  پر برکت باشه برات پولی که بدستت میاد 💖🥰  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام قشنگااا روزتون بخیر

فندق کوچولوها چطورن؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دورت بگردم خاله❤️❤️❤️قربونش برم با این لباس بچم چه گوله نمکی بشه🧿

عزیزدل خوش قلبم 🫀🫶🏼🫀🫶🏼🫀 انشالله روزی تبریک نینی کوچولوهای خودتو اینجا تایپ کنیم خداروشکر کنیم واسشون 🧿🥂💘

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

@خانمحاجآقا    

فاطمه جون واسم خطا میده  سایت،

همه پیاما رو،یکجا تایپ  زدم 

😅

عزیزدلممممم زیارت قبول انشالله که مبارکشون باشه و،حامل چیزای خوب 🫀🫶🏼

مرسییییییییی که بهم اطلاعات بیشتر دادی عزیزم 😍😍خیر ببینی 

بلهههههه عشقم انشالله 

ممنونم عزیزم عزیزانت سلامت باشن ✨ 💕 

آخ فاطمه من، به، اون روزا رو،ببینم که پویا شبکه همیشگی ما، شده 😂😍😂😍😂😍چراغونی میکنم 

آخه از، اینا بخاری، بلند نمیشه همین الانم هوای حامدو دارن بخدا

میرن بغلش نه،خراب کاری نه، یه، زخمی  نه، هیچی واسه من، برعکسه 

حدود یک سال و نیم پیش اگه یادتون باشه ماشینمون تصادف کرد و یک ماه تموم بدون ماشین بودیم و حدود ۵۰ تو ...

😑😑😑😑😑😑😑😑

حتی خوندنش هم، آدمو تا، مرز جنون می‌بره 

بعضیا اصلا به، کلماتی که استفاده میکنن و، کجا استفاده میکنن و، به،کی، میگن توجه نمیکنن

عزیزم مهم رزق و، روزی حلال و، تن، سالم و،دل خوشه 

انشالله توی این موارد آدم ثروت مند باشه بقیه چیزا واسه دنیاست 

انشالله خدا همون دلخوشی و، تن، سالم رو،چندین هزار برابر بهتون ببخشه تموم مشکلات به،لطف خدا حل میشه 

اصلا نبینم خودتو ناراحت کنی 

خداروشکر هیچی کم ندارین 

محیا تورو خدا بیشتر از، هروقت دیگه ای، حواست به،شوهرت باشه اون الان خیلی بار سنگین فکری و، کاری و... رو، تحمل می‌کنه مردا حتی نمیتونن خوب گریه کنن، یا، بیان مثل خودمون با، چیزای، دیگه سرگرم شن،

همش بهش امید بده اون انرژیشو از، شماها میگیره هروقت حالتون ببینه خوبه اونم اوکیه 

😑😑😑😑😑😑😑😑حتی خوندنش هم، آدمو تا، مرز جنون می‌بره بعضیا اصلا به، کلماتی که استفاده میکنن و، کج ...

فدات ساحل جونم من بخدا همیشه حواسم بهش هست 

ولی خودش خیلی دست و دل بازه 

اصلا برامون کم نمیزاره

هفته میبره بیرون یا فست فودی یا رستوران یا کافی شاپ

بهترین میوه و خوراکی رو میگیره

اصلا کم نمیزاره خداروشکر 

ولی یکم بدهکاری داریم ذهنمون درگیر همون 

اونم انشالله ک درست میشه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

فدات ساحل جونم من بخدا همیشه حواسم بهش هست ولی خودش خیلی دست و دل بازه اصلا برامون کم نمیزارههفته می ...

خداروشکررررر عزیزم انشالله که همیشه پرروزی باشین و تنتون سلامت باشه 

انشالله محصولات هم به خیر بفروشی 

من مطمئنم بخاطر این صبر و تحملت حتما همسر و پسرت بعدها بهت افتخار میکنن 

اصلا روحیه خودت و همسرت رو بخاطر چیزای حاشیه ای نباز 

خدا بزرگه 

2810