2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105362 بازدید | 14915 پست

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررر باشه ♥️💘♥️💘♥️💘♥️

امروز شکر گذاری ، نامه ، و دستبند کشی رو از تمرینات قبل داریم و تکرار جمله مثبت هروقت که سطح انرژی مون پایین اومد ما احتیاج داشتیم که انرژی مون بالا بره جمله ای که من امروز تکرار میکنم : «من اندیشه های خلاف محبت و شادی را رها میکنم » هست .. شما به انتخاب خودتون میتونین جمله ای رو بسازین که دلتون میخواد امروز تکرار کنین

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

و از تمریناتی که باهم قرار بود  علاوه بر برنامه ریزی روزانه مون بهش توجه داشته باشیم انجام یه هدف هست که ما پشت گوش مینداختیم اینکه ما بریم لیست برنامه ریزی و هدف هامون رو نگاه بندازیم و مرتب کنیم  باید یک هفته متفاوت تر  از سایر برنامه ریزی های هفتگیمون داشته باشیم  اونم همین توجه به اموری هست که ما پشت گوش انداختیم انجام  یک یا دو مورد،

راستی امروز هم نکاتی رو بابت رسیدگی به ظاهر و صورتمون و نکات زبان رو داریم به خواست نگار جون لغت های امروز تلفظ هم کنارشون هست😍😍😍😍🤩 ♥️♥️💘♥️💘♥️🦋

من هرروز موارد رو اینجا به اشتراک میزارم شما هم لطفاً مرتب با تاپیک پیش بیاین و سرسری نخونین 🌸🌸🌸🌸

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

تمرین زبان  امروز مون اوقات شبانه روز 

🔤💕🔠💕🔡💕

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ها ماه ها و سال ها . هر عکس رو کلیک کنین بزرگتر نشون داده میشه و اسکرین بگیرین 

🔡💕🔠💕🔤

ادامه لغات  ماه و سال 

💘💕🔤💕🔠💕🔡

هر عکس رو کلیک کنین و بزرگتر که شد عکس بگیرین 😍🫶🏻اینجوری واضح تر

لغات ترکیبی و ریشه شناسی جملات کوتاه زبان 

💕🔡💕🔠💕🔤

هر کدوم اون کلمات به تنهایی معنی میدن و کنار هم یه معنی دیگه 😍

💕😍💕😍💕😍💕😍💕

حتی اگه می‌خواین امروز آرایشی رو نداشته باشین یک یا دو مورد رو تمیز پیاده کنین 💕♥️💕♥️💕♥️💕♥️💕مثل فقط رژ 

یا فقط ریمل و خط چشم 

یا فقط رژ گونه و استفاده از تینت

💕♥️💕♥️💕♥️💕😍💕😍💕

ما اینجا تمرین نمی‌کنیم که غلظت آرایشمون رو بالا ببریم فقط مواد و اصول  رو تمرین میکنیم  که بتونیم آراسته باشیم 

نکات پوست و آرایش 💕😍♥️💕😍💕😍

نکات آرایشی اینو حتماااا یادبگیرین که موقعه خرید و استفاده محصولتون کمکتون کنه مخصوصا زمان استفاده محصول و حجم