2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105369 بازدید | 14917 پست

ماسک رسیدگی به مو 

دخترا این فوق العادست حرف نداره جوشانده رز ماری باید به ریشه بخوره و ماساژ بدین 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

جهت های ماساژ چروک پیشانی و خطوط و افتادگی چشم 

💕😍💕😍💕😍

اینو حتمااا با یکی دو قطره روغن یا سرم پوستی  انجام بدین که دستتون حرکت بهتری رو داشته باشه 

مثل روغن زیتون 

سرم ویتامینی 

یا روغن نارگیل 

روغن بادام شیرین 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خب بیدار شین و حتمااا روتین روزانه تمرینات مون و رسیدگی به خودمون رو انجام بدین من بالاتر راجبشون صحبت کردم 💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕حتما چک کنین 

راستی خانوما گوگل بزنین بافت آبشاری و این مدل بافت رو که خیلیییییی راحت هست رو امروز تمرین کنین 😍🫶🏻😍🫶🏻😍🫶🏻😍البته خیلیاتون بلدین خداروشکر 

شکر گذاری ساحل ۱۹_۹_۱۴۰۲

💕🌸💕🌸💕🌸

خدایا شکرت که تنمون سلامت 

خدایا شکرت که هرروز رزق و روزی بهمون می‌بخشی 

خدایا شکرت بابت ارامش خواب شبانه 

خدایا شکرت بابت قشنگی طلوع صبح 

خدایا شکرت بابت اینکه ما میتونیم به خودمون هرروز عشق بورزیم 

خدایا شکرت  بابت اینکه هرروز بهمون فرصت میدی که یادبگیریم 

خدایا شکرت بابت وسیله های آسایش و رفاه زندگیمون 

خدایا شکرت بابت فعالیت های اول صبح مردم کشورمون که تلاش میکنن و کمک میکنن به زندگی بهتر 

خدایا شکرت بابت نعمت آب

خدایا شکرت بابت اینکه بخشنده و شنونده ای 💕🌸💕🌸💕

سلام به همه دوستان امیدوارم امروزتون عالی تر از دیروزتون باشه😍

سلام نگار جون ممنون عزیزم واسه توام همینطور ♥️💘♥️💘♥️💘♥️♥️

جمله تاکیدی امروز من؛من مشکل بزرگی ندارم چون خدای بزرگی دارم

😍🫶🏻😍🫶🏻😍🫶🏻😍به به خیلیم خوشگل