2777
2789
عنوان

اون دوستی که لباسای جاریشو با جزئیات یادداشت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر شوهر منم اینجوریه قوطی رب جای ریکا همه رو نگه میداره انگار ضایعاتیه نمیفروشه هم میداره یغلش نگاش ...

منم مثل پدر شوهرت بودم قوطی دستمال مرطوب

قوطی شیر خشک وخیلی چیزایه دیگه ولی یه روزی  به خودم  قول دادم این عادت مسخره بزارم  کنم 

خداروشکر به هر سختی ایی بود گذاشتمش کنار 

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
اکثر مواقع وسواس ها و اختلال های مختلف دست به دست هم میدن و آدمو اذیت میکنن. پیش روانکاو حرفه ای بری ...

اسی جان ازتاپیک عکس اومدم اینجا اتفاقی دیدم دوباره خودتونین  تاپیک زدین میشه لطفا یه کتاب خوب وجامع بهم معرفی کنین درباره تربیت فرزند پسرم ازموقعی ک رفته کلاس اول پرخاشگر زورگو و عصبی شده فقط باداد یا کتک آروم میشه البته دیگه کتکش نزدم باهاش حرف زدم گفتم اگه بمیرم دیگه روت دست بلند نمیکنم 

اسی جان ازتاپیک عکس اومدم اینجا اتفاقی دیدم دوباره خودتونین  تاپیک زدین میشه لطفا یه کتاب خوب و ...

عزیزم پادکست های دکتر هلاکویی رو گوش کن توی یوتیوب هست. البته بعضی مواردی که میگه عجیب غریبه و مختص زندگی ایرانی نیست خودت تشخیص میدی که مناسب فرزند شما نیست اما اکثر موارد خیلی خوب و کاربردی و جامع هست. یک کتاب خاص که مختص به سن خاص پسر شما باشه به ذهنم نمیرسه که معرفی کنم.

ولی در کل مهم ترین کاری که شما باید بکنی اینه که خشمت رو کاملا کنترل کنی و تبدیل به سکوت کنی. هرگز دست روش بلند نکنی و به مرور سعی کنی باهاش رفیق بشی. اگر جای خوابش رو حدا نکردی هر چه زودتر جدا کن. اگر تو دستشویی نمیتونه خودشو بشوره هر چه زودتر بهش آموزش بده. برای هیچ کاری سخت گیری نکن. مخصوصا درس خوندن چون الآن سال های اول مدرسه هست اگر سخت گیری باشه حتما از درس زده میشه. اگر حرفتو گوش نمیده و نیاز به کمک درسی داره بجای اینکه خودت باهاش کار کنی براش معلم خصوصی مهربان و خوش برخورد بگیر که یکی دو روز در هفته باهاش کار کنه

عزیزم پادکست های دکتر هلاکویی رو گوش کن توی یوتیوب هست. البته بعضی مواردی که میگه عجیب غریبه و مختص ...

میره پیش معلم خودش کلاس خصوصی دیگه تنشمون کمترشد ازموقعی ک رفت کلاس خصوصی ولی ازاین نگرانم ک سرکش شده همش میگه مامان کلاس بالاییا این کارو میکنن اون کارو میکنن میاد خونه همه کاراشون تکرارمیکنه حتی حرف زدنشم داره مث اونا میشه کوچه بازاری حرف میزنه بعد ک اخم میکنم سریع عذرخواهی میکنه بعضی وقتاهم لجبازی میکنه اصلا محلم نمیده 

میره پیش معلم خودش کلاس خصوصی دیگه تنشمون کمترشد ازموقعی ک رفت کلاس خصوصی ولی ازاین نگرانم ک سرکش شد ...

اقتضای سنشه اصلا سخت نگیر. وقتی تعریف میکنه بهش لبخند بزن بگو میدونم مامان جان چقدر خوب که تو هم این چیزا رو میدونی ولی از اون بهتر اینه که بدونیم و تکرار نکنیم. ما انتخاب میکنیم که چطوری حرف بزنیم چطوری رفتار کنیم به نظر من رفتار پسرم از همه قشنگ تر و دوست داشتنی تره

جای خوابش رو خودم دوست ندارم جداکنم باید پیشم باشه تاخوابم ببره عجیب بهم آرامش میده همین ک توخواب ببوسمش همه خستگیم ازتنم میره دستشویی رفتن خودش کاراشو انجام میده مطمعنم میترسه جای خوابش رو جداکنیم دقیقا من وسط پسرم ودختریکسال و ۳ماهم میخوابم همیشه

جای خوابش رو خودم دوست ندارم جداکنم باید پیشم باشه تاخوابم ببره عجیب بهم آرامش میده همین ک توخواب بب ...

عزیزم آسیب میبینه سعی کن بری پیش مشاور و به یه روش اصولی جای خوابش رو جدا کنی. این آرامشی که شما ازش صحبت میکنی آرامش قبل از طوفانه. بعضی چیزا تو اصول تربیت فرزند باید و نباید داره. مخصوصا همین جای خواب مخصوصا فرزند پسر یکی از مهم ترین مسائل هست که تو شکل گیری شخصیتش تاثیر مستقیم داره. پیشنهاد میکنم حتما پیگیر این موضوع باشید

عزیزم آسیب میبینه سعی کن بری پیش مشاور و به یه روش اصولی جای خوابش رو جدا کنی. این آرامشی که شما ازش ...

چشم ممنون عزیزم باید تحقیق کنم چندتامقاله بخونم راه وروش درست یاد بگیرم بعد جاش رو جداکنم 

چشم ممنون عزیزم باید تحقیق کنم چندتامقاله بخونم راه وروش درست یاد بگیرم بعد جاش رو جداکنم 

بله بهترین کار همینه. مراقب باشید با سخت گیری نباشه. سعی کنید هوشمندانه رفتار کنید و قلقش رو به دست بیارید. از پدرش کمک بگیرید سعی کنید روابط پدر و پسر رو تحکیم کنید