2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 559 پست
چقد حال خوب تو این تاپیک،دمت گرم

عزیزم❤️

خوشحالم استقبال شد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای توپ پلاستیکی  راه راه قرمز و سفید

جای تیله

جای فرفره کاغذی

جای بادبادک کاغذی که با حصیر و سیریش درست میکردیم خالیه

🙂🙂

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
ما رو بردی به روزای که بزرگترین غم زندگیمون شکستن نوک مدادمون بود .. کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم ..

😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😔

حس میکنم دلتون پره

درسته؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
حس میکنم دلتون پره درسته؟

دلم گذشته رو میخواد😭😭😭

پر از شوق زندگی بودم

باورم نمیشه نصف بیشتر راه و رفتم و ....

دلم گذشته رو میخواد😭😭😭 پر از شوق زندگی بودم باورم نمیشه نصف بیشتر راه و رفتم و ....

ناراحتی شما بی دلیل نیست

خیلی از ماها، اکثریت  گذشته رو به حال و شاید به آینده( اگه همین روال باشه) ترجیح میدیم

ناراحتی شما بی دلیل نیست خیلی از ماها، اکثریت  گذشته رو به حال و شاید به آینده( اگه همین روال ...

نمیدونم شاید...

اما من کلا دنیای الان و ادمای این دوره رو نمیپسندم

من تو بچگیم یادمه همش رفت و امد بود...کمک بود..طینت ادما پاک بود...الان همه از هم فرارین

همه خلوت و تنهایی رو میپسندن

چی شد ب اینجا رسیدیم😔

جای توپ پلاستیکی  راه راه قرمز و سفید جای تیله جای فرفره کاغذی جای بادبادک کاغذی که با حصیر ...

وای یه بار منو خواهرم یه بادبادک درست کردیم سیریش نداشتیم خمیر درست کردیم باهاش بچسبه انقد سنگین بود تکون نمی‌خورد مامانم اومد قیافش دیدنی بود کم مونده بود اتیشمون بزنه،،یابارم یه اتاق کوچک داشتیم حکم انباری داشت رختخواب مهمون لباس اضافه اینا توش بود مامانم گفت بشه اتاقتون کتاباتونو بزارید توش درس بنویسید بخونید باز منو خواهرم دست بکار شدیم یه تشت خمیر گرفتیم کلی نقاشی کشیدیم با خمیر چسبوندیم دیوار عکس خلاصه هرچی دم دست بود خمیر مالیدیم زدیم دیوار مامان اومد تو اولش هنگ بود گف حالا من چه خاکی بریزم سرم دیوارو چطور تمیز کنم باز ما در رفتیم اعتقادی به چسب نداشتیم فقط خمیر  

نمیدونم شاید... اما من کلا دنیای الان و ادمای این دوره رو نمیپسندم من تو بچگیم یادمه همش رفت و امد ...

احسنت

کاملا درسته

نمیدونم شاید... اما من کلا دنیای الان و ادمای این دوره رو نمیپسندم من تو بچگیم یادمه همش رفت و امد ...

از ماست که برماست

وای یه بار منو خواهرم یه بادبادک درست کردیم سیریش نداشتیم خمیر درست کردیم باهاش بچسبه انقد سنگین بود ...

هممون خرابکاری داشتیم...چقدرم شیرین بود

منکه با یاداوری خاطراتم ناخوداگاه لبخند میزنم

بخدا هرشب عموم پسرعموهای بابام شوهر عمم خونمون بودن میزگرد سیاسی بود حالا همه هم باهم مخالف هیشکیم حرف اونیکیو قبول نداشت تا نصف شب اول تحلیل مسایل روز بعدش شوخی و خنده شب بعد باز همون اش و همون کاسه الان خیلی کم مگه چیزی بشه یا عید تا عید بیان

وای یه بار منو خواهرم یه بادبادک درست کردیم سیریش نداشتیم خمیر درست کردیم باهاش بچسبه انقد سنگین بود ...

😄😄😄😄😁

خیلی باحال بود

بنده خدا مادرتون😅😅😅

هممون خرابکاری داشتیم...چقدرم شیرین بود منکه با یاداوری خاطراتم ناخوداگاه لبخند میزنم

ما هفت تا خواهر برادریم هممنونم تقریبا با 2سال اختلاف سنی حالا خودت تصور کن طفلی مامانم چی کشیده،ولی هرروز میگه کاش هنوزم مثل همون موقع بود