2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 559 پست
کاش میشد به گذشته برگشت😔

بله درسته

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

مرسی که اینارو گذاشتین

چقدر کار خوبی کردین🙂

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که اینارو گذاشتین چقدر کار خوبی کردین🙂

خودمم حالم خوب میشه

اصلا یجورایی تو گذشته م

دنیای الان و دوست ندارم

شما هم دهه ۶۰ هستی؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

دل تنگ اون روزهام 😢😍

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

...و بازم یه کاربر از جنس و نسل خودم❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دل تنگ اون روزهام 😢😍

منم😭😭😭

وقتی پدرومادرم جوون بودن

الان دوتاشون پیر و ناتوانن😭

با دیدنشون قلبم بدرد میاد😔

منم😭😭😭 وقتی پدرومادرم جوون بودن الان دوتاشون پیر و ناتوانن😭 با دیدنشون قلبم بدرد میاد😔

😢😢😔

نوستالژی

ای خداااا...

کیف ارایشم اینجوریا بود

یادش بخیر کارتونای بچگیامون چقدر باهر کدوم خاطره داریم😔

اینا برچسب بودن 😔🥺  خاطراتم جون گرفتن

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

ما رو بردی به روزای که بزرگترین غم زندگیمون شکستن نوک مدادمون بود .. کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم ..

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
کدوم عکس؟ چرا تعارف تیگه پاره همدیگه می کنید؟

عکس منو تو یه تاپیک دیده بود