2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 559 پست
بخدا هرشب عموم پسرعموهای بابام شوهر عمم خونمون بودن میزگرد سیاسی بود حالا همه هم باهم مخالف هیشکیم ح ...

خیلی خوب بود...

کااش دوباره به اون دوران طلایی برمیگشتیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا دست به خرابکاریمون ملس بود 

یاد خرابکاری های خودم افتادم🙈😅😅😅

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
سلام آذر جونم خوبی عزیزم؟ بابا بهترن؟

سلام گلم

قربونت برم

بله...خداروشکر خیلی بهتره

از دعای شما دوست خوبم😘❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام گلم قربونت برم بله...خداروشکر خیلی بهتره از دعای شما دوست خوبم😘❤️

خداروشکر عزیزدلم ، خیلی خوشحال شدم آذر جونم😘😘😘😘😘😘😘😘 . خوش خبر باشی همیشه قشنگم

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
خداروشکر عزیزدلم ، خیلی خوشحال شدم آذر جونم😘😘😘😘😘😘😘😘 . خوش خبر باشی همیشه قشنگم

فداااات قشنگم❣️❣️❣️❣️❣️

قربون دل مهربونت😚😚😚😚😚

سلام آذر جونم ، خوبی عزیزم؟

بابا بهترن؟ خانواده خوبن؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
سلام آذر جونم ، خوبی عزیزم؟ بابا بهترن؟ خانواده خوبن؟

سلام مهربونم

قربونت برم خوبم❤️

خداروشکر...بابا هم خوبه

شما چطوری؟

جمعه خوبی داشته باشی

سلام مهربونم قربونت برم خوبم❤️ خداروشکر...بابا هم خوبه شما چطوری؟ جمعه خوبی داشته باشی

خداروشکر عزیزدلم

منم خوبم خوشگلم .

همیشه خوب باشی عشقم😘

خداروشکر عزیزدلم منم خوبم خوشگلم . همیشه خوب باشی عشقم😘

زنده باشی دوست گلم❤️

الهی همیشه شادوتندرست باشی🤲

سلام آذر جونِ خوشگلم

خوبی عزیزدلم؟

بابا خوبن؟

بهتر شدن؟

سلام آذر جونِ خوشگلم خوبی عزیزدلم؟ بابا خوبن؟ بهتر شدن؟

سلام عزیزم

صبح بهاریت بخیر

ممنون گل قشنگم❣️

همه خوب و سلامتن

انشالله شما و خانواده هم شاد و تندرست باشید🤲❤️😘

سلام آذر جونِ خوشگلم خوبی عزیزدلم؟ بابا خوبن؟ بهتر شدن؟

سلام عزیزم صبح بهاریت بخیر ممنون گل قشنگم❣️ همه خوب و سلامتن انشالله شما و خانواده هم شاد و تندر ...

فدات عزیزدلم

خداروشکر ، ایشالله همیشه خوب باشی آذر جونم