2777
2789
عنوان

داستان واقعی بنام مهرانگیز

| مشاهده متن کامل بحث + 537007 بازدید | 3092 پست
سلام پول زدم داستان بخرماگه دوست داشتید به زبون خودم واستون بنویسم تا آخرش بخونید بهم بگید

آره عزیزم بذار بخونیم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@چوبکبارونی عزیزم بیا

سلام عزیزم ممنونم🥰

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

سلام پول زدم داستان بخرماگه دوست داشتید به زبون خودم واستون بنویسم تا آخرش بخونید بهم بگید

آریانا جون بذار دیگه چیشد😔

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

سلام به همگی

عزیزانم من دیشب تا پنج صبح خوندمش

خیلی مسخره بود

تا چند قسمت دیگه دیبا زن کامران میشه

امید هرچی تلاش میکنه دیبا ردش میکنه

فرامرز میمیره

امید به محمد رضا حمله میکنه یه چشمش کور میشه

هامون با نیلوفر ازدواج میکنه روز عقد فروغ میاد پسرشو میدزده چند سال غیبش میزنه

گلاب بعد مرگ باباش میگه نمیتونم اینجا بمونم میره امریکا