2777
2789
عنوان

ممکنه شما یک آنتی ناتالیست (ضد تولیدمثل باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست
چقدر چرت و پرت و دری وری و مضخرفاتایییششش حالم بهم خوردبی مغزهای بی سواد

شماالان خوشحالی ازینکه تواین دنیاهستی؟؟ خییلی خوشحالی؟ برکردی به زمان بسته شدن نتفه  بازم دلت میخواس بسته بشی؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماالان خوشحالی ازینکه تواین دنیاهستی؟؟ خییلی خوشحالی؟ برکردی به زمان بسته شدن نتفه بازم دلت میخواس ...

با اینکه مشکل هست اما بله. شکر بخاطر اینکه خدا لایق دونست منو به این دنیا آورد

نظرم اینه که افرادی که نظریه‌هارو صادر میکنن

و عاشقان و طرفدارانشون

همون بهتتتتر ‌که بچه نیارن!

در حقیقت لطف بزرگی به جامعه می‌کنن که یک سم مثل خودشون رو تحویلِ جامعه نمیدن و این بهترین سودی هست که این افراد به بشریت می‌رسونن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بالاخره همه چی گل و بلبل نیست و مشکلاتی هست اما در کل بله راضیم

جالبه  خوش بحالتون

چطور برای زندگی راضیید

همش سختی  همش فشار استرس   احتمالا خیلی پولداری شوهرت خیلی خوش اخلاقه   بدونم بچه م اینجوری میشه سرنوشتش بابچه دارشدن مخالفت نمیکنم ☹️

جالبه خوش بحالتونچطور برای زندگی راضییدهمش سختی همش فشار استرس احتمالا خیلی پولداری شوهرت خیلی خ ...

نه اتفتقا یک زندگی معمولی دارم. همسرم کارمنده، مادیات خیلی مهمه اما همه چیز که فقط پول نیست، یعنی من کمک خدا رو میبینم تو زندگی، خیلی جاها سخت بود اما خدا کمک مون کرد

نظرم اینه که افرادی که نظریه‌هارو صادر میکننو عاشقان و طرفدارانشونهمون بهتتتتر ‌که بچه نیارن!در حقیق ...

عکس یه چادر پوشیده رو گذاشتی و این نظر رو میدی؟

خوبه من نظریه پردازان بزرگ امروز رو میبینم که مرجع تقلیدن

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

نه اتفتقا یک زندگی معمولی دارم. همسرم کارمنده، مادیات خیلی مهمه اما همه چیز که فقط پول نیست، یعنی من ...

خداروشکر  خوشبخت بشید عزیزم

ولی ازدواج به موقع باادم خوب وبه موقع بچه دارشدن و زندگی کارمندی یعنی خوب دیگه 😊 درمقایسه باماها...

ایشالا عالی تربشید