2777
2789
بچه ی شما تو بیداری شیر میخوره ؟؟ مشکلش در حال حاضر چیه ؟؟ وزنگیریش چطوره ؟؟ من بچم رو دیروز بردم م ...

اره تو بیداری میخوره اما با هزار زور و کلک

وزن میگیره اما خیلی کم

تحرکشم زیاده 

به بچه شما چه داروهایی‌داد

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
اره تو بیداری میخوره اما با هزار زور و کلک وزن میگیره اما خیلی کم تحرکشم زیاده  به بچه شما چ ...

امپرازول داد ولی به سوالات خوب جواب میده 

میشه بپرسم وزن گیریش در ماه چقدره ؟؟ و الان چند کیلو هستش ؟؟ 

روزی چند سیسی شیر میخوره ؟؟ 

ببخشید زیاد شد سوالاتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امپرازول داد ولی به سوالات خوب جواب میده  میشه بپرسم وزن گیریش در ماه چقدره ؟؟ و الان چند کیلو ...

حدود چهارصد تا پونصد گرم وزن میگیره

البته جز یک‌ماه که صد گرم گرفت

از وقتی نکسیوم خورد خیلی بهتر شد

الان حدود هفت و نیم

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
حدود چهارصد تا پونصد گرم وزن میگیره البته جز یک‌ماه که صد گرم گرفت از وقتی نکسیوم خورد خیلی بهتر ش ...

عزیزم ۴۰۰ و ۵۰۰ گرم  ماهی خوبه دیگه 

الان بچه ی منم ماهی ۴۰۰ میگیره و دکترش میگه وزنگیریش خوبه چطور شما میگی کمه؟؟🤔🤔

وزن تولدش کم بوده که الان ۷و نیم هستش ؟؟

عزیزم ۴۰۰ و ۵۰۰ گرم  ماهی خوبه دیگه  الان بچه ی منم ماهی ۴۰۰ میگیره و دکترش میگه وزنگیریش ...

اره وزن تولدش کم بوده

نه دکتر من میگه تا قبل راه افتادن کامل و دندون باید بیشتر جذب کنه

تا دوسالگی تو خواب شیر خورد الانم نزدیکه ۳ سالشه ولی مشکل خاصی نداره خداروشکر

هرچند ساعت شیر می‌دادید بهش ؟ خودتون میخوابوندید یا صبر می کردید بخوابه؟؟ 

بعد ببخشید شبا چی چطوری شیر می‌دادید ؟؟ 

شرمنده خیلی زیاد شد واقعا نگرانم

هرچند ساعت شیر می‌دادید بهش ؟ خودتون میخوابوندید یا صبر می کردید بخوابه؟؟ بعد ببخشید شبا چی چطوری شی ...

روزی سه بار یکبار صبح زود یکبارم که ظهر میخوابید یکبارم که شب میخوابید شیرشو میدادم بعد خودم میخوابیدم 

گاهی اوقاتم اصلا تو خواب نمیخورد و دیگه کاری از دستم بر نمیاومد 

یادته چهار ماهگی چند سی سی میخورد هر دفعه ؟؟ و اینکه خوب وزن می‌گرفت عزیزم ؟؟

۴ ماهگی ۳۵۰ الی ۴۰۰ تا شیر میخورد 

کلا تا دوسالگیش ۵۰۰ تا بیشتر نمیخورد 

وزن گیریش خوب بود چون با غذا سیرش میکردم و از ۴ ماهگی غذای کمکیش رو شروع کردم طبق نظر دکترش