2777
2789
من پیش برادر بهروز یعنی بهنام مقدادی بردم بچمو.خدا خیرش بده خیلی خوب بود.جالبه که خونه من غربه اون مطبش تو فرجام منم سه ساعت تو ترافیک بودم تا از غرب برسم شرق ولی من راضی بودم.دکتر ایمانی تو باغ فردوس هم میگن عالیه
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روزی مثل شما دنبال دکتر گوارش اینجا میگشتم فقط امدم بهت بگم پیش کدوم دکتر ها نری که تو این سایت ...

عزیز میدونم خیلی سال گذشته 

شما برای رفلاکس پیش کی رفتید؟؟؟

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
منم روزی مثل شما دنبال دکتر گوارش اینجا میگشتم فقط امدم بهت بگم پیش کدوم دکتر ها نری که تو این سایت ...

سلام وقتتون بخیر

میشه کمکم کنید ؟ شما پیش کدوم پزشک رفتیذ؟

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
شما هم بچتون مشکل ریفلاکس داره  بچه ی منم داره درمونده شدم بچه شما چند ماهشه ؟؟ مشکلش رو چطور ...

والا رفته تو ده ماه هنوزم باهاش درگیریم

نکسیوم دادم خیلی بهتر شده

والا رفته تو ده ماه هنوزم باهاش درگیریم نکسیوم دادم خیلی بهتر شده

بچه ی شما تو بیداری شیر میخوره ؟؟ مشکلش در حال حاضر چیه ؟؟ وزنگیریش چطوره ؟؟

من بچم رو دیروز بردم مطب دکتر صیقلی خودش مرخصی بود جاش دکتر اله وردی بود دکتر خوبی بود و نیم ساعت برام وقت گزاشت فقط خیلی تند تند حرف میزنه 

بچه ی من۸ماهشه و هنوزم تو بیداری شیر نمیخوره