2777
2789
عنوان

هفته ۷ بارداریم .چی بخورم چی نخورم.چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 72 پست
عه چقدر مثل همیم منم پنج هفته و پنح روز رفتم قلب نداشت  منم دو هفته بعدش میرم  ایشالا همات ...

اخرین پریودیتون کی بود؟هممون استرس قلب داریما .😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو سونو قلب رفتی؟ قلبش تشکیل شده؟

نه عزیزم سنو رفتم ۵ هفته و ۳ روزش بود .گفت قلب در حال تشکیله ولی هنوز نرفتم مطمین بشم .استرسشو دارم 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
چه باحال .منم ۵ هفته و ۳ روز رفتم سونو دیگه نرفتم .این هفته بگذره .هفته بعد بریم واس قلبش  خوبه ...

عه دکتر پس چرا به من تاریخ نداد؟یعنی من باید بپرسم؟ آره این هفته بمون هفته بعد بریم 

غذای سالم خوردن و سبزی و میوه الانم خودمون بخوریم برای شفاف بودن پوست خوبه ولی اصلش ژنتیک هست ولی ...

ممنون عزیزم 

خب بعنی این همه میگن میوه بخور  به سیب سوره یوسف بخون و اینا هم فایده نداره  همش ژنتیکه؟

😐😐😐عزیزم همه چی ژنتیکه خودتو درگیر این چیزا نکن شما اول برو ازمایش بده بنابرشرایطت دکتر دارو بت میده هفته های اول زعفرون و زرشک و جگر و هویج ممنوعه چون قاعده آورم و سرشار از ویتامین آ ک سقط اوره میوه مغزیجات گیاهان برگ سبز تخم مرغ خوردنش خوبه من حتی جگرم خوردم ولی باید بیش از حد نباشه و تن ماهی هم نخور جیوه داره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
چه باحال .منم ۵ هفته و ۳ روز رفتم سونو دیگه نرفتم .این هفته بگذره .هفته بعد بریم واس قلبش  خوبه ...

آخرین پریودمم ۳۰ شهریور بوده که تو آزمایشاتم سن بارداری مو ۸ هفته محاسبه کرده بودن اما تو سونو ۵ هفته و ۵ روز که دکتر گفت ممکن لقاح دیرتر انجام شده باشه تازه گفت در مواردی بخاطر رشد نکردن یا کند رشد کردن جنین هست که این موضوع خیلی نگرانم کرد 

مکمل تا هفته 16 فقط اسیدفولیک و ویتامین دی میدن کلسیم و امگا3 واسه 16 به بعده تازه امگا3 رو بعضی د ...

ممنون از توضیح کاملت .حتما دعات میکنم .شما هم برا قلب کو دلی من دعا کن 

😐😐😐عزیزم همه چی ژنتیکه خودتو درگیر این چیزا نکن شما اول برو ازمایش بده بنابرشرایطت دکتر دارو بت م ...

هویج و به منم نگفتن سه روز پشت هم روزی یه لیوان آب هویج خوردم فکر کردم خوبه😑😑

آخرین پریودمم ۳۰ شهریور بوده که تو آزمایشاتم سن بارداری مو ۸ هفته محاسبه کرده بودن اما تو سونو ۵ هفت ...

اها سنو را کی رفتی؟مناخرین پریودم ۸ مهر بود و ۲۱ ابان سن بارداری را ۵ هفته زد برام  

الهی .نه اب اناربخور .ولی در کل دکتر به من گفت همه چی بخور ولی به اندازه 

قزل آلا یا سالمون بخور ماهی دریا جیوه داره برعکس این دوتا امگا ۳بالایی دارن 

حتما قزل میخرم .ممنونم

🤣🤣زیادیش خوب نیس من جیگر خوردم هیچی نشد محض احتیاط میگن بعضیا نطفشون ضعیف تره باید رعایت کنن

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عه دکتر پس چرا به من تاریخ نداد؟یعنی من باید بپرسم؟ آره این هفته بمون هفته بعد بریم 

من مطب خصوصی رفتم خودش سنو کرد سن جنین را نوشت پایینش .زایمان را ننوشت بالاش