2777
2789
عنوان

هفته ۷ بارداریم .چی بخورم چی نخورم.چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 72 پست
۲۹ آبان رفتم سونو که زد ۵ هفته و ۵ روز 

من ۲۱ ابان رفتم ۵ هفته و ۳ روز .یکم بستگی به لقاح هم داره .شما اخر سیکلت احتمالا گرفته .من وسط سیکلم .این هفته بگذره .هفته اینده بریم واسه قلب .ان شا الله .همین که تهوع داری خوبه .منم گاهی خوبم گاهی تهوع دارم.از همه بدتر خستگی و بی حوصلگی و سردردمه .همشم خوابم میاد 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشت دقیق چندم تیر؟ 

نوشت ۲۰ تیر .یکم که جا به جا میشه .

شما سیکل پریودت چند روزه است؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
۳۷ روزه

حدس زدم سیکلت طولانیه .نگران نباش عزیزم .منم عین تو نگران رشد جنین و تشکیل قلبشم.الهی خدا برامون نگهشون داره 

حدس زدم سیکلت طولانیه .نگران نباش عزیزم .منم عین تو نگران رشد جنین و تشکیل قلبشم.الهی خدا برامون نگه ...

عزیزم تو این هفته نه هفته دیگه میری سونو قلب؟ اگه رفتی خبرش و بهم بده

اره عزیزم .البته دکتر گفته دیرتر برم ولی من صبرم کمه

شما هم اگه رفتی خبرم بده 

۱۴ مهر  اره والا

منم ۸ مهر 

سلام عزیزم من دیشب سنو قلب رفتم .خداراشکر خوب بود .هشت هفته و ۵ روز را نشون داد سنو 

سلام عزیزم من دیشب سنو قلب رفتم .خداراشکر خوب بود .هشت هفته و ۵ روز را نشون داد سنو 

سلام عزیزم عه چه خوب بسلامتی خدا رو شکر خیالت راحت شد من فردا ساعت ۵ نوبت دارم صدای قلبش هم شنیدی؟؟

منم ۸ مهر 

من آخرین پریودم ۳۰ شهریور بود که تا ۴ مهر طول کشید اما من تازه وارد ۸ هفته شدم و شما ۸ هفته و پنج روزی خیلی نگرانم😭😭😭نکنه جنینم مشکلی داره رشد نمیکنه یا دیر رشد کرده یا ممکن اون سونوگرافی که رفته باشم خوب نبوده باشه؟؟؟