2777
2789

ولی زندگیم خیلی سخته ، خودم کار میکنم و مخارج خودمو میدم البته حقوقم  خیلی کمه 

۲۵  ساله دارم برای خانوادم کار میکنم کل مسئولیت خونه غیر از مسائل مالی رو دوش منه، از خرید لیزون تا دکتر و درمان و نظافت و پختن و شستن و...

یه خواهر کوچیکتر دارم که خیلی آزارم میده اینو بگم اصلا تو هیچ زمینه ای کمکم نمیکنه ، ولی از طعنه بگیر تا تهمت همه جوره اذیت میکنه به هیچ صراطی مستقیم نیست از هیچ‌کسم نمیترسه یا حرف کسی رو گوش نمیده...  

تو‌تمام عمرم یه کار زیبایی کردم بینیمو عمل کردم اونم با پول ‌‌‌‌النگوهاخودم  تا الان هزار بار گفته پول از بابا گرفتی  جرات ندارم چیزی برا خودم بگیرم  خیلی خسته ام ... خیلیامروز برای اولین بار جلوش وایسادم و جوابشو دادم ، الان داره داد و بیداد میکنه ازش میترسم تا یک ماه دیگه زندگی ندارم تا آروم شه

خب دیده ازش میترسی اینجوری میکنه

غلط کرده

کم زیاد کرد یه بلایی سرش بیار یه هفته عر بزنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول کوتاه اومدی پر رو شده نترس یکم هارت و پورت میکنه اگه ببینه مصمم وایستادی خسته میشه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
خب دیده ازش میترسی اینجوری میکنه غلط کرده کم زیاد کرد یه بلایی سرش بیار یه هفته عر بزنه

نمیشه آبروریزی میکنه سر همین آبروریزی کردنش ازش میترسم