2777
2789
عنوان

مامانا بیایید ب نظرتون تولد بگیرم واسه دخترم یا طلا بخرم براش؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 34 پست

تولد دخترت مبارک . منم برای تولد یک سالگی پسرم تولد بزرگ گرفتم البته چون توی کرونا بود و ما راهمون از خانواده ها دور بود و تا حالا براش مهمانی نداده بودم گرفتم . بچه همش توی بغل من بود و از خستگی هلاک شدم خودش هم که چیزی متوجه نمی شد . دو سالگی براش یک تولد کوچولو گرفتم و گذاشتم انشاالله بزرگ شد یک تولد مفصل بگیرم  تا یادش بمونه .

من هر سال برای بچه هام یه تولد در حد یه کیک و یه تم که با بادکنک خودم میزنم یکم میوه و تنقلات رو میز و یه جشن برای خودمون 4 نفر و کلی هم عکس میگیرم 

به نظرم شما هم یه تولد اینجوری بگیر و با بقیه پول یه کادو طلا بگیر

بچه یه ساله توی تولدی که همه دعوتن و یه جشن اساسی هست ،همش گریه می‌کنه چون شما از صبح دنبال کارا هستی بچه کلافه میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دلم می خواست ی تولد خاطره انگیز شه ولی حقیقتا خیلی زحمت کشیدم واسه جمع کردن پولش الان دلم نمیاد خ ...

با یه جشن ساده هم میتونی خاطره خوش بسازی نیازی به هزینه انچنانی نیست یه کیک ساده و... که فقط دور هم جمع باشین براش دست بزنین خوش بگذرونین عکس یادگاری و... بیشتر پولشم بده طلا براش

وا چراااا خب بچه گناه داره توی دلش میمونه لذت کادو گرفتن  خب با این شرایط جشن خفن گرفتن فقط بر ...

دیگه اخلاق شوهرم هس ما برای تولد همه کادو می بریم ولی کسی حق نداره برای ما کادو بیاره منم سرد شدم ب قول شما فقط هزینه داره

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
دیگه اخلاق شوهرم هس ما برای تولد همه کادو می بریم ولی کسی حق نداره برای ما کادو بیاره منم سرد شدم ب ...

حالا عیب نداره گلم خودتو ناراحت نکن فدای سرت به جاش خودت برای تولد کوچولو هات کادو بخر کادو کن بهشون بده هر مناسبتی یه چیزی میخری کادو کن بهشون بده حس خوبی میده بهشون... جشنم ساده و دور همی بگیر که فقط صرف هزینه نباشه و با یه هزینه خیلی مختصر فقط بهتون خوش بگذره