2777
2789
عنوان

قسمتون میدم ب هرچی ک قبول دارین بیاید کمکم🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 34 پست
با کمک گرفتن از شوهرت ،وقتی شوهرت خونه است نگهداری از بچه رو چند ساعتی بسپر بهش وبگیر بخواب ،یا مواق ...

شوهرم تا ساعت سه سر کاره برگرده خونه نمیتونه بچه داری کنه🥲

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
از من خوش خواب تر تو دنیا نیست اسی فقط قبل از خواب ی بسم الله الرحمن الرحیم میگم و از خدا می‌خوام ک ...

ممنون❤️

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم تا ساعت سه سر کاره برگرده خونه نمیتونه بچه داری کنه🥲

بچه نوزاد بیشتر از ۱۵ ساعت می‌خوابه در حالی که یه فرد بالغ به ۸ ساعت خواب نیاز داره شما اگه بیشتر از ۸ساعت میخوابی احتمالا افسردگی پس از زایمان گرفتی افسردگی رو درمان کنی مشکل خوابت هم درست میشه 

بچه نوزاد بیشتر از ۱۵ ساعت می‌خوابه در حالی که یه فرد بالغ به ۸ ساعت خواب نیاز داره شما اگه بیشتر از ...

فک میکنم اینم درس باشه 😔