2777
2789
عنوان

قسمتون میدم ب هرچی ک قبول دارین بیاید کمکم🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 34 پست
تو کل شب خواب کافی داری؟یعنی هشت ساعت خواب رو داری؟ شاید بچه نمیزاره بخابی که خابالودی نمیتونی بیدا ...

دیشب تا یک و نیم رو پام بود قرار بود ساعت دو شیر بخوره اینقد خسته بودم هشت دیقه دیرتر بیدار شدم شوهرم اونقد عصبانی شد بالشتشو برداشت رفت ت اتاق گفت دیر شیرشو دادی🥺🥲

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
خندیدم ب خاطر نگرانیت   اول ک دخترت دیگه بزرگه و اینجوری نیس گشنه باشه و خوایب بره&nbs ...

خدا کنه اینطور ک میگی باشه

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش کم خونی ام دادی؟؟

ن فک کنم کم خونی داشته باشم چون پنجاه روزه داره خون میره ازم و بخاطر یبوست شدیدم قرص اهن نمیخورم 🤦🏻‍♀️

دیشب تا یک و نیم رو پام بود قرار بود ساعت دو شیر بخوره اینقد خسته بودم هشت دیقه دیرتر بیدار شدم شوهر ...

وااا  اولین باره میشنوم ساعت میزارن میشینن تا سر وقت به بچه شیر بدن،،،بعد شوهر ادم عصبانی بشه بگه سر ساعت شیر ندادی واقعا ببخشید مسخره هست🤣بگیر بخواب بچه گشنش شد گریه میکنه ای بابا

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
وااا  اولین باره میشنوم ساعت میزارن میشینن تا سر وقت به بچه شیر بدن،،،بعد شوهر ادم عصبانی بشه ب ...

میگن قندش میوفته ،🤦🏻‍♀️

عزیزم شوهرت باید درکت کنه. تو زایمان کردی کلی خون از دست دادی. قرص تیرویید مصرف کردی. طول میکشه بدنت برگرده به حالت قبل. اون باید درکت کنه و اگه نتونستی حداقل کاری که بکنه اینه سر ۸ دقیقه قهر نکنه. مگه فقط بچه توعه. 

دیشب تا یک و نیم رو پام بود قرار بود ساعت دو شیر بخوره اینقد خسته بودم هشت دیقه دیرتر بیدار شدم شوهر ...

دیگه دوماهشه نیازی نیست ساعت به ساعت شیر بدی بعدم قانونش دوساعت یه بار بود ساعت به ساعت چه خبره میخوای رفلاکسیش کنی 

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

از من خوش خواب تر تو دنیا نیست اسی فقط قبل از خواب ی بسم الله الرحمن الرحیم میگم و از خدا می‌خوام ک سر ساعت بیدار بشم و سر ساعتی که می‌خوام چشام باز میشه شاید خنده دار بنظر بیاد ولی امتحان ش ضرر نداره شاید برای شما هم جواب داد 

ازمایش دادم تیروییدم نرمال شده دکترم گفت دیگ قرصامو نخورم  من الان مشکلم اینه چطور میتونم ا ...

با کمک گرفتن از شوهرت ،وقتی شوهرت خونه است نگهداری از بچه رو چند ساعتی بسپر بهش وبگیر بخواب ،یا مواقعی که بچه خوابه بگیر بخواب تا موقع بیداری بتونی بیدار باشی و بهش برسی 

عزیزم شما به جای اینکه بخوای مشکل خواب را حل کنی باید هر چه زودتر مشکل بزرگتر را حل کنی اینکه اجازه نداری اطرافیان حس مادرناکافی بهت بدن الان موضوع شیر خوردن وخوابیدن چند ماه دیگه میشه مشکل غذا درست دادن بعدا راه رفتن مثلا بچه میخوره زمین مقصر شمایی بعدا هم بزرگتر شد چند تربیتی میشه و شما نمیتونی اون تربیت که مدنظرت هست برای بچه انجام بدی تو طول روز با بچه وقت بگذرون حرف بزن بهش رسیدگی کن و با زبون خوش با بقیه حرف بزت پن که تو یک مادری مطمئناا از تو دلسوز تر برای بچه نیست 

عزیزم شما به جای اینکه بخوای مشکل خواب را حل کنی باید هر چه زودتر مشکل بزرگتر را حل کنی اینکه اجازه ...

❤️👌🙂