2777
2789

☹سوال دارم لطفا تاپیک قبلیمو جواب بدید 

مرسی

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷🌷🌷💓💓💓💓💓💓🍀🌹💘🌸💐🌱🌈🍒🍃🌻🥰

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا واسم دعا کنید سه ماهه قهر کردم و شوهرم نمیاد سراغم😔 تو تاپیکهام توضیح دادم

ای خدا شما هنو مشکلت حل نشده.. ای بابا خب چرا تکلیفتو روشن نمیکنه اخه! خدا ب دلت نگاهی بندازه ومشکلتو حل کنه الهی هزار بار امین

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
😔

میدونم خیلییییی سخته تجربه دارم خودم... با بزرگتری کسی صحبت کنین.. اخه اینجوری فایده نداره.. سرچی انقدر عصبیه نمیاد دنبالت!! .. اگر میخای ج بده 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
میدونم خیلییییی سخته تجربه دارم خودم... با بزرگتری کسی صحبت کنین.. اخه اینجوری فایده نداره.. سرچی ان ...

چون چشمش به دهن مادرشه 

مامانشم که اصلا دوس نداره من برگردم

الان انقد خوشحاله

چون چشمش به دهن مادرشه  مامانشم که اصلا دوس نداره من برگردم الان انقد خوشحاله

خب خودت دلت باهاشه؟ اگر انقدر مشکلت شدیده چرا میخای برگردی... حالا ک برگشتی تا مشکلت حل نشده برنگرد