2777
2789
عنوان

گفتاردرمان

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست
اره خیلی تاثیر داره به شرطی خودت هر روز یک ساعت حداقل تمریناشو کار کنی کتاب های داستان های زنجیره ا ...

ممنون عزیزم

گفتاردرمانی که میبرم خیلی خوب همکاری می‌کنه

ولی خودم بخوام تمرین کنم خوشش نمیاد

میگه مامان خانوم یاد میده😁

کتاب هم زیاد براش گرفتم عزیزم ولی نمیزاره براش تعریف کنم ،،همش ورق میزنه و بادقت نگاه میکنه

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
ممنون عزیزم چطور میتونم باهاشون درتماس باشم بله عزیزم صبر میخواد ولی من خیلی نگران سنجشم اگه سنجش ...

سعی کن ایراد هاشو به روش نیاری اگر مثلا بریده حرف میزنه تو با صبوری اجازه بده حرفش رو تموم کنه، بنظرم به نزدیکان که باهاش در ارتباط هستن اینو یادآوری کنی خوبه چون خیلی تو ذوق بچه میخوره یه نفر دیگه جمله اش رو تموم کنه پیجش رو برات گذاشتم عزیزم چون ایران نیست شماره ای ازش ندارم

💙آمیتیس💙گل سرخ من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم گفتاردرمانی که میبرم خیلی خوب همکاری می‌کنه ولی خودم بخوام تمرین کنم خوشش نمیاد میگه ...

خب بگو.خانم گفته تمرین کنین فیلم برام بفرستین.اینطوری توی وقت و.هزینه های خودت صرفه جویی میشه از این نظر که سنجش هم نزدیکه

کتابایی گفتم فرق میکنن مخصوص همین موضوعن شاید دست گفتاردرمانگرت هم دیده باشی

همتا اسم خـودمه♥
سعی کن ایراد هاشو به روش نیاری اگر مثلا بریده حرف میزنه تو با صبوری اجازه بده حرفش رو تموم کنه، بنظر ...

همینکارو میکنم عزیزم

اصلا بهش فشار نمیارم

خب بگو.خانم گفته تمرین کنین فیلم برام بفرستین.اینطوری توی وقت و.هزینه های خودت صرفه جویی میشه از این ...

چه خوب عزیزم ،،بهش بگم برای خانم بفرستم همکاری می‌کنه ،،درست میگید عزیزم

فقط بدونم مشکلش حل میشه دیگه خیالم راحت میشه

همینکارو میکنم عزیزم اصلا بهش فشار نمیارم

گلم سنجش بیشتر برای تشخیص هوش کودکه و اینکه مشکل شنیدار و دیدار نداشته باشه، اصلا کاری به لکنت ندارن تا جایی که اطلاع دارم، بعد اگر ببینن بچه هوشش خوبه حتی اگر یکی دو تا مورد رو نتونه جواب بده یا انجام بده، میگن ببر ماه بعد درباره بیار یا یه هفته باهاش کار کن باز بیارش، یه چیزهایی مثل بستن بند کفش، شهر محل سکونت، رنگ ها و... رو ازشون توقع دارن

💙آمیتیس💙گل سرخ من
چه خوب عزیزم ،،بهش بگم برای خانم بفرستم همکاری می‌کنه ،،درست میگید عزیزم فقط بدونم مشکلش حل میشه دی ...

حل میشه نگران نباش فقط پشتکار میخواد فقط خواهش میکنم حتما ادامه بدین چون تو مدرسه خیلی مهمه متاسفانه هشتاد درصد اموزشای مدرسه کلامیه.بعدا بابد جمله یسازه داستان کوتاه بگه خلاصه درسو بگه.بند نویسی کنه.جواب سوالات  علوم. و. هدیه و مطالعات تشریحی بده. اینایی میگم.مال کلاس دوم سومه ها

به خاطر گفتارش از بقیه عقب میمونه.متاسفانه چون تجربه اش دارم میگم.انشاالله که زودتر تموم میشه این روزا و به همسناش میرسه.

همتا اسم خـودمه♥
گلم سنجش بیشتر برای تشخیص هوش کودکه و اینکه مشکل شنیدار و دیدار نداشته باشه، اصلا کاری به لکنت ندارن ...

اینارو بلده عزیزم ،،مهارتی هم که خیلی‌ خوبه،،حافظه دیداری هم مشکلی نداره،،فقط حافظه شنیداریش یکم ضعیفه ،،اونم گفتاردرمان باهاش کار کنه ببینم چطور میشه

فقط بدونم با گفتاردرمانی مشکل گفتارش حل بشه که دیگه خیالم راحت میشه 

حل میشه نگران نباش فقط پشتکار میخواد فقط خواهش میکنم حتما ادامه بدین چون تو مدرسه خیلی مهمه متاسفانه ...

بله عزیزم درست میگید

دخترم کلاس سومه ،،درساشو که میبینم استرسم بیشتر میشه که پسرم چطور میخواد بخونه و بنویسه 

یا همون علوم و فارسی 

عزیزم بچه شما مشکلش چی بود و الان تو چه مرحله ای؟

الان کامل حرف میزنه

بله عزیزم درست میگید دخترم کلاس سومه ،،درساشو که میبینم استرسم بیشتر میشه که پسرم چطور میخواد بخونه ...

همین مشکل شما داشتیم الان سومه.ما به کرونا خوردیم و کلاسای گفتارش انلاین شد مجبور بودیم فیلم بفرستیم خیلی همکاری نمیکرد منم فکر نمیکردم اوضاع این همه بد بشه تو.مدرسه.چون تو مهد پیشرفت میکرد کلاساش ی مدت رها کردیم برای همین هنوز از هم سناش عقب تره  اگر اون سالا حضوری میرفت شاید الان اوکی بود دیگه.البته بازم خداروشکر.

کامل حرف میزنه اما تازه رسیدیم به تعریف داستان کوتاه.دستور زبانی هم جمله هاش گاهی مشکل داره.

همتا اسم خـودمه♥