2777
2789
عنوان

انجام آزمایش سلفری و ریسک های ریسک در تعداد کروموزوم جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 120 پست
برا دوستتون ک ترنر بود رو امینو منفی بود ؟؟

برای من انتیم خیلی بالا بود، دکتر سونو همون اول بهم گفت مطمئنم سندرومه،هیچ وقت اون روز رو یادم نمیره. 

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا فکر استراحت هم نکن،وقتی بری برای نمونه گیری خودت رو سرزنش میکنی به خاطر اینکه چقدر الکی استرس د ...

یعنی بعدش دلدرد و نشتی هم نداشتی؟؟ابجی تورو. خدا برام دعا کن منم مث دوستت مشکلی نباشه 

برای من انتیم خیلی بالا بود، دکتر سونو همون اول بهم گفت مطمئنم سندرومه،هیچ وقت اون روز رو یادم نمیره ...

ایشالا خیر بوده و مصلحتی بوده،میدونی چیه من آن تی کاملا خوب بود و با اصرار خودم سلفری دادم و برعکس این گزینه رو های ریسک زده

برای من انتیم خیلی بالا بود، دکتر سونو همون اول بهم گفت مطمئنم سندرومه،هیچ وقت اون روز رو یادم نمیره ...

از استرس امینوسنتز و اینک برم انجام بدم و جوابش بد باشه شبا خواب ندارم😭

یعنی بعدش دلدرد و نشتی هم نداشتی؟؟ابجی تورو. خدا برام دعا کن منم مث دوستت مشکلی نباشه 

اصلا اصلا درد نداشتیم هیچکدوم.نشتی هم به هیچ عنوان.البته واقعا دکترمون عالی بود،پیش جنین شناس رفتیم.

خیلی برات دعا میکنم گلم، من روزی که رفتم برای مجوز فقط از خدا خواستم دیگه هیچ مادری رو مثل من با بچه امتحان نکنه.

از استرس امینوسنتز و اینک برم انجام بدم و جوابش بد باشه شبا خواب ندارم😭

خیلی خوب درکت میکنم عزیزم.اما وقتی ان تی خوب بوده برای شما،احتمالا آزمایش خطا داشته.به خاطر دخترت هم شده آرامش خودت رو حفظ کن و استرس نداشته باش

اصلا اصلا درد نداشتیم هیچکدوم.نشتی هم به هیچ عنوان.البته واقعا دکترمون عالی بود،پیش جنین شناس رفتیم. ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خیلی خیلی و کاملا میفهمم چی میگی ببخش خاطراتتو یادت انداختم اگ ذره ای برام ناراحتی و نمیخای مث تو رنج بکشم برام دعاکن برا دخترم ک بمونه 

ایشالا خیر بوده و مصلحتی بوده،میدونی چیه من آن تی کاملا خوب بود و با اصرار خودم سلفری دادم و برعکس ا ...

زنده باشی عزیزم.منم به خاطر همین میگم شرایط شما خوبه چون ان تی خوب بوده

زنده باشی عزیزم.منم به خاطر همین میگم شرایط شما خوبه چون ان تی خوب بوده

ایشالا همینطور باشه برام دعا کن هنوز چهارم آذر باید برم و انجام بدم جوابش چند روزه اومد ؟

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خیلی خیلی و کاملا میفهمم چی میگی ببخش خاطراتتو یادت انداختم اگ ذره ای برا ...

فدات شم گلم،من ناراحت نشدم گلم،برعکس خواستم برات بگم تا بدونی من شرایطم از اول معلوم بود و ان تی بالا بود،اما عزیزدلم شما فقط به خاطر آزمایش استرس داری.انشاالله که دختر نازت سالم سالمه و به سلامتی بغلش میگیری💖🙏حال دل تورو من با تمام وجود درک میکنم اما به اون روزا که فکر میکنم میبینم دوستم الکی چقدر غصه خورد واز بارداری خاطره خوشی براش نموند. فقط سعی کن آرامش داشته باشی،سوره عصر رو زیاد بخون،بهت صبر میده. 

ایشالا همینطور باشه برام دعا کن هنوز چهارم آذر باید برم و انجام بدم جوابش چند روزه اومد ؟

وقتی سلفری های ریسک بشه دیگه برای آمینو هزینه نمیگیرن اما ما چون صبر نداشتیم یک میلیون و هشتصد دادیم آزمایشگاه تا سه روزه جواب رو بدن بهمون

فدات شم گلم،من ناراحت نشدم گلم،برعکس خواستم برات بگم تا بدونی من شرایطم از اول معلوم بود و ان تی بال ...

چشم عزیزم حتما …اخه منم شنیدم این سلفری در مورد شمارش کروموزوم ایکس و همون ترنر خیلی خطا داره امیدوارم برا منم همینطور باشه ،تازه بهم گفتن حتی اگ مثبت هم باشه برا این مورد مجوز سقط قانونی نمیدن یعنی بدبختم 

وقتی سلفری های ریسک بشه دیگه برای آمینو هزینه نمیگیرن اما ما چون صبر نداشتیم یک میلیون و هشتصد دادیم ...

ب ما همچین چیزی رو نگفتن م نباید هزینه بدیم ،برای شما کی بود ؟؟

[QUOTE=317759736]چشم عزیزم حتما …اخه منم شنیدم این سلفری در مورد شمارش کروموزوم ایکس و همون ترنر خیلی خطا داره امیدوا ...[/QUOTE

مطمئن باش خیلی خطا داره،بعد هم مردم خیلی چیزا میگن.به منم گفتن سندروم رو دیگه مجوز نمیدن،دور از جون شما دکترم هم گفت نمیدن خودت رو خسته نکن.اما من فقط و فقط دوبار رفتم پزشکی قانونی دفعه اول دیر رسیدم قاضی رفته بود.همون روز بعداز ظهر خودشون زنگ زدن برای فردا وقت دادن بهم