2777
2789
عنوان

انجام آزمایش سلفری و ریسک های ریسک در تعداد کروموزوم جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب ما همچین چیزی رو نگفتن م نباید هزینه بدیم ،برای شما کی بود ؟؟

برای من بهمن ماه ۴۰۱ بود.کلا هر آزمایشگاهی باشه همینه قانونش.وقتی سلفری مثبت میشه هزینه آمینو رو نمیگیرن

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
من آزمایشم ریسک داشت مجدد واسم نوشتن انجام ندادم خداروشکر بچمم سالمه و باهوش نکران نباش این ازمایش ...

شما همین سلفری رو انجام داده بودی عزیزم ؟؟همین آیتم هم ریسک داشت ؟؟

چقد سخته واقعا 😭خدا خودش کمکم کنه من آدم قوی ای نیستم 

گلم به خدا الکی داری خودت رو اذیت میکنی،،،چون گفتی بچم دختره خیلی بیشتر امیدوار و مطمئن شدم به سلامتیش.برای اینکه اکثر بیمارای ژنتیکی پسر هستن. بادخترت حرف بزن خودت رو آروم کن. بهش بگو که چقدر دوستش داری،تو مادر خیلی خوب و قوی هستی عزیزم.

ایشالا همینجور ک برام توضیح دادی و یکم آرومم کردی خدا دوباره ی بچه سالم بهت بده دعا میکنم ب خاسته دل ...

فدات بشم عزیزم.انشاالله از دعای شما،توروخدا این روزهای شیرین رو به خودت و اون بچه تلخ نکن.هیچ وقت یادم نمیره وقتی رفتم برای ان تی، دست و پای پسرم رو که دیدم میخواستم همونجا براش بمیرم از ذوق.تا قبل از اینکه دکتر چیزی بگه بچه آروم بود و عادی اما همینکه دکتر اسم داون رو آورد و من استرس گرفتم این بچه اینقدر تکونهای شدید خورد و خودش رو پشت و رو کرد که دکتر گفت الان عصبی شدی این بچه دیگه آروم نمیشه که سونو رو ادامه بدیم.

نمیخوام ناراحتت کنم گلم فقط خواستم بگم که استرس به اون جنین منتقل میشه و میفهمه مادرش ناراحته، لطفا خودت رو کنترل کن و آرامش خودت رو حفظ کن.

فدات بشم عزیزم.انشاالله از دعای شما،توروخدا این روزهای شیرین رو به خودت و اون بچه تلخ نکن.هیچ وقت یا ...

چشم عزیزم تا بتونم همین کار رو میکنم خدا خیرت بده یکم آرومم کردی برام دعا کن جواب امینو رو ک گرفتم حتما بهت جواب رو میگم اسمم الهامه اگ سر نماز یادم افتادی برام دعا کن خیلی مهربونی خدا خیرت بده خدا ی بچه سالم ایشالا هرچی زودتر بهت بده