2777
2789
عنوان

انجام آزمایش سلفری و ریسک های ریسک در تعداد کروموزوم جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 120 پست

ب امام حسین حضرت علی اصغر متوسل شو آن شالله جوابش منفی باشه و دختر قشنگتو صحیحو سالم بغل کنی من خودم تو بارداری دکتر گفت خونریزی شدید پشت جفت داری و بچه خیلی پایینه همش استرس و اضطراب بیخودی کشیدم انقد خودمو اطرافیانمو زجر دادم ک ب مامانم میگم پریود نشدم موهای تنش سیخ میشه از ترس بنده خدا الان گل پسرم۲سالو ۶ماهشه ماشالله اون همه اضطرابم ب لطف خدا الکی بود شماهم ب دلم افتاده بچت صحیحو سالمه مطمئن باش من تایپیکتو سیو میکنم جوجه قشنگمون ک دنیا اومد تایپیک بزن ماهم کیفشو ببریم مرتب زیارت عاشورا بخون فوت کن ب شکمت بگو امام حسین بچموب خودت سپردم سالم برسونش بغلمو برام حفظش کن امام حسین دست رد ب سینت نمیزنه ان شالله

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
چشم عزیزم تا بتونم همین کار رو میکنم خدا خیرت بده یکم آرومم کردی برام دعا کن جواب امینو رو ک گرفتم ح ...

چشمت بی بلا گلم. اتفاقا با خودم گفتم برای نماز صبح که بیدار بشم حتما یه تسبیح صلوات برات میفرسم.انشاالله که بعداز آزمایش میای جواب سلامتی دختر گلت رو بهمون میدی💖🙏

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب امام حسین حضرت علی اصغر متوسل شو آن شالله جوابش منفی باشه و دختر قشنگتو صحیحو سالم بغل کنی من خودم ...

فدات بشم عزیزم ایشالا ک همینطوره خدا خیرتون بده ک امشب ارامش رو بهم دادین اگ جواب امینو خوب باشه حتما میام میگم فقط سر نماز و دعاهات اگ قابلم دعام کن دل منم خوشحال بشه دخترمو بسلامتی بغلم بگیرم 

چشمت بی بلا گلم. اتفاقا با خودم گفتم برای نماز صبح که بیدار بشم حتما یه تسبیح صلوات برات میفرسم.انشا ...

ایشالا ممنون عزیزم لطف میکنی خدا خیرت بده ایشالا خدا دلت رو هرچی زودتر خوشحال کنه و ب مراد دلت برسی 😘😍

ایشالا ممنون عزیزم لطف میکنی خدا خیرت بده ایشالا خدا دلت رو هرچی زودتر خوشحال کنه و ب مراد دلت برسی ...

الهی آمین مامان مهربون. 🥰

مرسی برای دعاهای خوبت🙏

فدات بشم عزیزم ایشالا ک همینطوره خدا خیرتون بده ک امشب ارامش رو بهم دادین اگ جواب امینو خوب باشه حتم ...

ب حق همون امام حسین ک پسرمو تو اوج ناامیدی بهم بخشید خدا رو قسم میدم ناامید برنگردی و دخترتو صحیحو سلامت بغل کنی منتظر خبرای خوبت هستم

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
ب حق همون امام حسین ک پسرمو تو اوج ناامیدی بهم بخشید خدا رو قسم میدم ناامید برنگردی و دخترتو صحیحو س ...

فدات مرسی برای دعای خوبت مرسی ک اینقد خوبی و انرژی بهم دادی ایشالا همینطوره 😘

فدات بشم التماس دعا🙏🏻🙏🏻😘

محتاجم عزیزم به دعای شما.برو گلم با آرامش  یه آیه الکرسی بخون و به شکمت فوت کن،با عزیز دردونت حرف بزن و بعدش بخواب.

شبت بخیر،توروخدا به چیزای خوب فکر کن دوست خوبم💐🙏

محتاجم عزیزم به دعای شما.برو گلم با آرامش  یه آیه الکرسی بخون و به شکمت فوت کن،با عزیز دردونت ح ...

چشم عزیز مهربونم این لطف تو هیچوقت فراموش نمیکنم هییییچوقت شبت بخیز عزیزدلم 😘

14هفته ۳روزم برا نه روز دیگ نوبت امینو داده  پس یعنی میگی امینوسنتز دقیق تره؟ بعد میگم سلفری ...

عزیزم شما چندسالتونه ؟؟ 

که اصرار به سلفری داشتی 

همون آزمایش سلفری دادی که قیمتش بالاست ( ۵؛ ۶ میلیون ) ؟؟ 

اصلا اصلا درد نداشتیم هیچکدوم.نشتی هم به هیچ عنوان.البته واقعا دکترمون عالی بود،پیش جنین شناس رفتیم. ...

عزیزم چقدر میفهممت   

انشالله منم همیشه برا همه زنا همچین دعایی میکنم 

آن قدر قوی باش تا بتوانی رها کنی و آن قدر صبور باش تا بتوانی منتظر چیزهایی باشی که لایقشانی  
فدات بشم عزیزم ایشالا ک همینطوره خدا خیرتون بده ک امشب ارامش رو بهم دادین اگ جواب امینو خوب باشه حتم ...

عزیزم تو سندروم ترنز احتمال خطاش بیشتره 

برات از ته قلبم دعا کردم 

حتما حتما بهمون زودتر خبر سلامتیش انشالله بده 

آن قدر قوی باش تا بتوانی رها کنی و آن قدر صبور باش تا بتوانی منتظر چیزهایی باشی که لایقشانی