2777
2789

سلام دوستان من آن تی بارداری هیچ مشکلی نداشت ولی با اصرار خودم ک فقط زودتر جنسیت رو بفهمم سلفری دادم ک کروموزوم جنسی ایکس رو های ریسک زده و باید امینوسنتز بشم.امکانش هست آزمایشگاه خطا کرده باشه ؟اخه میگن سلفری دقت شمارش کروموزم جنسیش خیلی پایینه تورو. خدا اگه چیزی میدونین یا برا شما پیش اومده بگین بهم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله امکانش هست چند هفته بارداری هستی. ؟

14هفته ۳روزم برا نه روز دیگ نوبت امینو داده 

پس یعنی میگی امینوسنتز دقیق تره؟

بعد میگم سلفری تو این سندرم ترنر نسبت به سندرم های دیگ دقت کمتری داره درسته ؟

14هفته ۳روزم برا نه روز دیگ نوبت امینو داده  پس یعنی میگی امینوسنتز دقیق تره؟ بعد میگم سلفری ...

دقت سل فری بالاس اما امنیوسنتز دیگه جواب قطعی بهت میده چرا ده روز دیگه؟ 

فک نکنم دقت کمتری داشته باشه 

عزیزم توکلت به خدا باشه، آزمایشگاهت کجا بود؟

برای نمونه گیری آمینو حتما حتما پیش یه دکتر حرفه ای برو.

البته ریسک های غربالگری گاهی به خاطر سن مادر بالا میزنه

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
عزیزم توکلت به خدا باشه، آزمایشگاهت کجا بود؟ برای نمونه گیری آمینو حتما حتما پیش یه دکتر حرفه ای بر ...

من کرمانم عزیزم و دکترم هم خیلی دکتر با تجربه ایه.نمیدونم توکل بخدا اخه میگن سل فری کم پیش میاد اشتباه کنه