پسرم اختلال داره توجهش پایینه یه چند روز بود مریض هم بود سینوزیت گوش درد و چشم درد هر روز کلی دارو بهش میدم چند روزی هم به خاطر آلودگی هوا تو خونه بود امروز صبحانه براش شیر کرنفلکس آوردم دوتا قاشق خورد گفت سیرم اگر بخورم حالم بد میشه فهمیدم اشتها نداره آنتی بیوتیکشو دادم با ریتالین بردمش مدرسه اومدم خونه دیدم تغذیش تو یخچاله یادم رفته بزارم تو کیفش یه ساندویچ هم با نون تست درست کردم بردم مدرسه وایسادم تا از کلاس بیان بیرون بچه ها اومدن بیرون گفتن رادین اجازه نداره بره زنگ تفریح دیدم معلم بالا سرش وایساده براش انگشت تکون میده و دعواش میکنه میبینم تو کلاس تکلیفشو کامل نکرده فقط هم یه بخش و صداکشی بام و دام بود که برا بچه من کاری نداره بعد اومده بود دفتر یکی از بچه هارو گذاشته بود جلوش. که از رو اون بنویسه همه بچه ها تغذیشونو برداشته بودن میبردن بیرون وایسادم بالا سر بچه دستاش میلرزید و اشک میریخت میگفت بلد نیستم یکی باید کمکم کنه در حالی که بخش و صدا کشی رو فوله بی اعتماد به نفس و داغون شروع کرد به نوشتن اعصابم داغون شد برا بچه ،ظهر که میارمش میخوام با معلمش صحبت کنم خیلی ناراحتم نمیدونم چی بگم