2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
مامان پرنیا جون خیلیییییییییییییییییییییییی لطف کردی عزیزم.واقعا حرفات روحیه و انگیزه میده به آدم.

ملیدا جونم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تازه دارم جدی میخونم.هرچند که با وجود دخترک گلم یه خورده سخته ولی شدنیه به امید خدا
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بیایید اینجاا

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=17598
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
دوباره سلام دوستان گلم.

در مورد سؤال مژگان جون باید بگم که یکی از دوستان من که رشتش ریاضی بود الآن داره برنامه ریزی درسی میخونه که یه رشته انسانیه. تغییر رشته آزاده، فقط اگه قبول بشی بهت کلی پیش نیاز میدن که باید پاس کنی و بعد درسای اصلی رو میتونی بگیری. دوست من الآن که ترم سومه میگه هنوز تا ترم بعد هم درس داره و تازه بعدش میره سراغ رساله. اما من که رشته خودمو شرکت کردم همون سال اول واحدهام تموم شده و الآن دارم روی پروپزالم کار میکنم.

یه مورد دیگه هم توی تغییر رشته اینه که بهتره یه استادی توی رشته جدید پیدا کنی و یه جورایی متقاعدش کنی که هدفت برات خیلی مهمه و احتمالا همون استاد برای دکترا بگیرتت. دوست من تو کنکور رتبه خوبی داشت ولی بعضی استادایی که نمیشناختندش تغییر رشته رو براش یه نمره منفی میدونستند. اما استادی که دوستم از قبل سر کلاساش رفته بود قبولش کرد. البته اینم بگم که این صد درصد نیست . دوستم میگفت که بستگی به دید باز اساتید گروه مورد نظر هم داره. بعضی ها نسبت به رشتشون خیلی متعصبند ولی بعضی گروه ها نیستند. با این حال حتما لازمه که سر کلاسهای رشته جدید برید و خودی نشون بدید.

بچه ها اگه میخواید تو مصاحبه بعد از آزمون قبول بشید برید سراغ اساتیدی که میخواید در آینده باهاشون کار کنید. مثلا با یه جعبه شیرینی برید و یه سری به استاد راهنمای قبلیتون بزنید. البته اگر الآن باهاش تماس ندارید. نظر استاد راهنمایی که میخواد دانشجو بگیره از همه چیز توی مصاحبه مهمتره. به اساتید نشون بدید که هدفتون براتون خیلی مهمه. حتی ازشون راهنمایی بخواید تا بدونن واقعا میخواید ادامه بدید و دلسرد نمیشید. اینا رو به خصوص برای اونهایی میگم که مثل من یه وقفه توی تحصیلشون داشتن.

ببخشید این بارم زیاد نوشتم.

امیدوارم موفق باشید و خبرای خوشی براتون توی راه باشه.
مسئولیت همه اتفاق های زندگیم برعهده خودمه :)
سلام به مامانای قوی و با انگیزه...
من ندا هستم و فوق متالورژی دارم... سال 87 دفاع کردم.. سال 88 ازدواج کردم و الان یه فرشته خانم 20 ماهه دارم... امسال میخوام دکتری شرکت کنم... راستش من 5 سال تو ایران خودرو کار کردم و با تولد دخترم استعفا دادم... من شخصا خیلی کار به این سبک رو دوست ندارم چون به نظرم تو این 5 سال چیزی بهم اضافه نشد. من عاشق درس خوندن و تحقیق هستم... اصلا به این که با دکتری جایی استخدام بشم فکر نمیکنم چون به اندازه کافی تجربه ش رو داشتم ... من بیشتر تصمیم دارم پروژه م رو در یه زمینه کاربردی انتخاب کنم و بعدها برای خودم باهاش کار کنم...
الان خیلی خوشحالم و یه دنیا انگیزه دارم... راستش من شرایطم خیلی سخته همسرم هیئت علمی دانشگاه خرم آباده و 4 روز در هفته من و دخترم تهران تنهاییم. اما به شدت احساس میکنم از پسش بر میام... هرچند خیلی سخته :) البته همسرم خیلی تشویقم میکنه و قول داده تو سه روزی که تهران هست دخترم رو نگه داره. من امروز منابعی رو که میخوام بخونم آماده کردم و از فردا شروع میکنم.
امیدوارم هممون موفق بشیم.. منم به لیست اضافه کنید
سلام به مامانای قوی و با انگیزه...
من ندا هستم و فوق متالورژی دارم... سال 87 دفاع کردم.. سال 88 ازدواج کردم و الان یه فرشته خانم 20 ماهه دارم... امسال میخوام دکتری شرکت کنم... راستش من 5 سال تو ایران خودرو کار کردم و با تولد دخترم استعفا دادم... من شخصا خیلی کار به این سبک رو دوست ندارم چون به نظرم تو این 5 سال چیزی بهم اضافه نشد. من عاشق درس خوندن و تحقیق هستم... اصلا به این که با دکتری جایی استخدام بشم فکر نمیکنم چون به اندازه کافی تجربه ش رو داشتم ... من بیشتر تصمیم دارم پروژه م رو در یه زمینه کاربردی انتخاب کنم و بعدها برای خودم باهاش کار کنم...
الان خیلی خوشحالم و یه دنیا انگیزه دارم... راستش من شرایطم خیلی سخته همسرم هیئت علمی دانشگاه خرم آباده و 4 روز در هفته من و دخترم تهران تنهاییم. اما به شدت احساس میکنم از پسش بر میام... هرچند خیلی سخته :) البته همسرم خیلی تشویقم میکنه و قول داده تو سه روزی که تهران هست دخترم رو نگه داره. من امروز منابعی رو که میخوام بخونم آماده کردم و از فردا شروع میکنم.
امیدوارم هممون موفق بشیم.. منم به لیست اضافه کنید
نام................سال تولد................رشته ارشد..............سال فارغ التحصیلی..............بچه

گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم
پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند
مامان پرنیا ............................دانشجوی دکتری ریاضی محض .............ورودی 90 ......یک دختر 3 ساله
زهرا ...............61........... منابع طبیعی........................ 85 ..........................یک پسرم 2 ساله
ندا....................62...................متالوژِی........................87.........................دختر20 ماهه
دلشاد...............67.......................عمران.....................91.......................نی نی ندارم
محبت جون بستگی داره با چه دیدی می خوای دکتری شرکت کنی
به نظر من ارزششو داره که شرکت کنی ایشالله هیئت علمی هم میشی بالاخره جایی هست که نیاز داشته باشن

ندا جون و زهرا جون خوش اومدین به تاپیک خودتون
ماشالله به ندا جون که اینقد انگیزه داره و به ماهم روحیه میده ایشالله همتون موفق باشید

زیبا جونم من استفاده نکردم و نمیدونم چه جوریه امیدوارم دوستایی که استفاده کردن بیان بگن ما هم بدونیم خودتم اگه از جای دیگه ای باخبر شدی به هم اطلاع بده ممنون میشیم عزیزم
2810