2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
ممنون ملیدا جون. آره نمی دونم بگم متاسفانه یا بدبختانه این قضیه یه مشغله ی فکری برام شده و تا نرم خونه خودم نمی تونم بخونم. ای شاا... انرژی می ذارم واسه سال آینده البته دست و پا شکسته تا چند وقت دیگه شروع می کنم. هر کسی که حاضره یا علی بگه شروع کنیم.
سلامممممممممممممممممم دوستای گل خودم.ملیدا جون کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها حالا که ثبت نام از فردا شروع میشه منم جوگیر شدم و میخوام جدی بشینم و بخونم.
دیگه واقعا وقتی نمونده. تا حالا هم هیچی نخوندم. اونایی که پایه ان بیاننننننننننننننننننننننننننننن

ملیداااااااااااااااااااا کجایی خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظرتون هستم.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من این کلوب رو تازه پیدا کردم منم دوست دارم دکترا رو ادامه بدم تا حالا ثبت نام نکردم. باید چکار کنم دقیقا میشه دوستان راهنمتی کنید. من فوق لیشانس مدیریت دارم بورسیه خارج کشور چطور

خدایا خانواده ام رو خوشحال کن
سلام گیسو طلا جونم خیلی خیلی خوشحالم که می خوای شروع کنی واسه منم دعا کن تو رو خدا خدا کنه این ترم زود تموم بشه ااااااااه
پریس جونم خوش اومدی عزیزم در مخورد بورسیه خارج و اینکه چطوری شرکت کنی و اطلاعات درستی ندارم اما خوب دکترای اینجا همونجور که گیسوطلا جون گفتن از امروز شروع شده می تونی بری سایت سنجش و دفترچه شو بگیری و ثبت نام انجام بدی
نام................سال تولد................رشته ارشد..............سال فارغ التحصیلی..............بچه

گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم
پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند
سلام دوستان.خوبین.من دانشجوی دکترا شیمی آلی هستم و یک دختر 2/5 ساله دارم.از من به شما نصیحت و بی خیال دکترا شین .با بچه درس خوندن خیلی سخته.پدرم درومد.بچه یکطرف شوهر هم یکطرف زندگیتون رو هوا می مونه.اگه شاغل هستین دیگه دکترا رو می خواین چیکار.ماها همه عمرمون توی درس خوندن رفت .زندگیمون شد درس ،من که جونی نکردم همش دنبال درس بودم حالا پشیمونم .ای کاش بیشتر به خودم فکر میکردم .از بس دختر حساسی بودم و سعی میکردم توی درس بهترین باشم پاک خودمو فراموش کردم .زمانی به خودم اومدم که سنم گذشته بود.راستش من متولد 58 هستم.
سلام دوستان.خوبین.من دانشجوی دکترا شیمی آلی هستم و یک دختر 2/5 ساله دارم.از من به شما نصیحت و بی خیال دکترا شین .با بچه درس خوندن خیلی سخته.پدرم درومد.بچه یکطرف شوهر هم یکطرف زندگیتون رو هوا می مونه.اگه شاغل هستین دیگه دکترا رو می خواین چیکار.ماها همه عمرمون توی درس خوندن رفت .زندگیمون شد درس ،من که جونی نکردم همش دنبال درس بودم حالا پشیمونم .ای کاش بیشتر به خودم فکر میکردم .از بس دختر حساسی بودم و سعی میکردم توی درس بهترین باشم پاک خودمو فراموش کردم .زمانی به خودم اومدم که سنم گذشته بود.راستش من متولد 58 هستم.
سلام مامان الینا جون.شما سال چندم دکترا هستی خانمی؟
چه دل پر دردی داری.اخه درس نخونیم چیکار کنیم؟ با این وضعیت هیچوقت نمیتونیم جایی استخدام شیم.شما بگو چیکار کنیم؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام مامان الینا جون شما همون مامان الینای کلوپ خودمونی نه ؟
ایشالله که همیشه موفق باشی عزیزم اما به نظر من که همه عمرمون اگه در حال تحصیل بگذره اشکالی نداره
مگه کار کردن تو محیطی و تو تخصصی که به رشتمون ربطی نداره چه حسی خوبی بهمون میده ؟ هیچی من که نمی تونم فکر کنم که بدون مطالعه و درس میشه زندگیم کرد یه جور ارضای علایقه دیگه که با هیچی پر نمیشه
همه چی تو زندگی سخته هر چیزی که بخوای به دستش بیاری سختی خودشو داره اما یه وقتایی یه چیزایی ارزش میشن واسه آدم و سختیشم شیرینه و خودش تجربه ایه
سلام به همه دوستان این تاپیک. من اومدم اینجا یکم بهتون روحیه بدم. من دانشجوی دکترای ریاضی محض هستم. فکر کنم هم رشته ایه مژگان.

ورودی سال 90 هستم و یه دختر 3 ساله دارم. برای آزمون دکترا وقتی که دخترم 16 ماهه بود شروع کردم.

اولش خیلی سخت بود. روزا به محض اینکه دخترم می خوابید درس خوندنو شروع می کردم. صبح های زود هم درس میخوندم. کم کم به این روند عادت کردم. دو هفته آخر هم همسرم بعضی از روزها دخترمو یک تا دوساعت با خودش می برد بیرون و من اون یکی دو ساعت رو هم درس می خوندم. اینم بگم که یه کار نیمه وقت هم داشتم و اونم تدریس زبان انگلیسی بود که هم زمان به اونم می رسیدم.

سال اول دکترا هم خیلی برام سخت بود ولی کم کم عادت کردم و الآن از اینهمه تلاشم خیلی خوشحالم. حداقل چیزی که این تلاش به من داد اعتماد به نفس از دست رفته من بود که به خاطر یه وقفه 3 ساله تو درس خوندنم به وجود اومده بود.

همه اینا رو گفتم که بهتون یاد آوری بشه همه چیز شدنیه. تا میتونید به خودتون انگیزه بدید.

یه چیزم فراموش نکنید. همه جنبه های زندگیتونو با هم رشد بدید و نگذارید یه جنبه روی بقیش تأثیر بذاره. من با تمام مشغولیتی که دارم هرگز از خودم و همسرم و دخترم غافل نمیشم. گهگاهی به خودم استراحت میدم. بی خیال همه چیز میشم و فقط به زندگی خانوادگیم میرسم. گاهی حتی تنها به خودم میرسم. بعد که انرژی از دست رفته رو به دست میارم توی تمام کارام موفقترم. حتی موقعی که داشتم برای آزمون دکترا می خوندم هم همین روند توی زندگیم وجود داشت.

ببخشید زیاد نوشتم.

حرف آخر �با یه دست هرچندتا هندونه که بخواید میتونید بردارید به شرط اینکه اندازه مناسبشونو انتخاب کنید.�

موفق و شاد باشید.

مسئولیت همه اتفاق های زندگیم برعهده خودمه :)
واااااااای مامان پرنیا جونم خیلی خیلی ممنونم که به تاپیک ما سرزدی و خوشحالمون کردی امیدوارم در همه مراحل زندگی همچنان موفق و موید باشی
اگه تونستی باز هم به ما سر بزن ما به وجود عزیزانی مثل شما نیاز داریم دوست خوبم
2810