2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
ﺣﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻧﺴﻴﻢ ﺟﻮﻥ. ﻣﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻛﺘﺎﺑﻬﺎﻱ ﺗﺨﺼﺼﻲ ﺭﻭ ﺗﻮﻱ ﺩﻭﺭﻩ ﻓﻮﻕ و ﺩﻭﺭﻩ ﻟﻴﺴﺎﻧﺲ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻳﻢ و اﺻﻼ ﻛﺘﺎﺏ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﺮاﻱ ﻣﺎ ﺑﻴﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻧﺒﻮﺩ,ﻭاﻳﻦ ﺗﻮﻗﺒﻮﻟﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻮﺛﺮه. ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﻣﺴﻠﻂﻲ ﭼﻮﻥ ﺿﻌﻒ ﺧﻴﻠﻲ اﺯ ﺩاﻭﻃﻠﺒﻬﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺗﺎﻓﻠﻪ.ﻭاﻳﻦ ﻣﻴﺘﻮﻧه ﺑﺮاﺕ ﻧﻤﺮﻩ ﺑﻴﺎﺭ ﺑﺎﺷﻪ. اﮔﻪ ﺗﻮﻱ ﺗﺴﺖ ﺯﺩﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﻗﻮﻱ ﻧﻴﺴﺘﻲ ﺑﺎﻳﺪﺧﻴﻠﻲ ﺑﺮاﺵ ﻭﻗﺖ ﺑﺬاﺭﻱ ﭼﻮﻥ ﺗﺴﺖ ﺯﺩﻥ ﻳﻪ ﻣﻬﺎﺭﺗﻪ ﻭاﺻﻼﻫﻢ ﺭﺑﻂﻲ ﺑﻪ ﺧﻮﺏ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻧﺪاﺭﻩ. ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺳﻮاﻻﺕ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺳﺎﻝ اﺧﻴﺮ ﻛﻪ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺗﺴﺘﻲ ﺑﻮﺩ ﺭﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﺗﻬﻴﻪ ﻛﻦ و ﺑﺨﻮﻥ. ﺗﺴﺘﻬﺎﻱ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻛﺎﺭﺷﻧﺎﺳﻲ اﺭﺷﺪ ﻫﻢ ﺑﺮای ﻣﺒﺎﺣﺜﻲ ﻛﻪ از ﺩﺭﺳﻬﺎﻱ ﺩﻭﺭه ﻟﻴﺴﺎﻧﺲ ﺳﻮاﻝ ﻃﺮﺡ ﻣﻴﺸﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻤﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺨﻮﻥ.ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ
Always believe that something wonderful is going to happen
سلام دوستای گلم.انگار جمعیت زبانی ها زیاد شده.انشاالله که موفق باشین.
منم از شنبه باید برم سر کلاس. این روزا خیلی دلم گرفته آخه 3 روز هفته رو پیش شوهرم و دخترم نیستم.دعا کنین همه چی به خیر و خوبی بگذره
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گیسو طلا جون. آره ماشالا زبانی ها ترکوندن
به به مبارکه, انشاله موفق باشی, راه سخت و پرتلاش اما بسیییییییییییییییییییااااااااااااارررررررر شیرینه
مطمان باش همه چیز عالی پیش میره اصلا هم ناراحت نباش دلت هم نگیره دوست من , بسا کسان به روز تو آرزومندند
موفق باشی.
الیسما جون یک دنیا ممنون که وقت گذاشتی و به سوالام تمام و کمال جواب دادی
مطمئن باش یه intrinsic motivation ی بهت نشون بدم که کیف کنی آخه هیششششکی نمیتونه مثل ماintrinsic motivation داشته باشه!!!!!

الان یه ای میل براتون فرستادم که اگه لطف کنی چک کنی ممنون میشم. بوس بای
ﺧﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﺎﻩ ﺟﻮﻥ.اﻧﺸﺎﻟﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ. ﺑﻠﻪ ﺩﻳﮕﻪ, ﻛﻼ intrinsic motivation ﺗﺨﺼﺺ ﺩاﻧﺶ ﺁﻣﻮﺧﺘﮕﺎﻥ ﺭﺷﺘﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ.ﺯﺑﺎﻧﻪ
ﭼﺸﻢ ﻋﺰﻳﺰﻡ اﻻﻥ ﭼک ﻣﻴﻜﻨﻢ.
گیسو طلا جان در پناه خدا
انشاالله دوران تحصیل خوب و راحتی داشته باشی و بتونی برنامه ریزی درستی کنی
برات بهترینا رو آرزو می کنم
از این که این تاپیکو راه انداختی ممنونتم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
ضمن سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان باانگیزه ...
الیسما جان برات ایمیل فرستادم :-*

نسیم جان من این کتابها رو نمیشناسم ...
گیسو جان اندکی صبر سحر نزدیک است .... خدا به همراهت بازم بیا.... گیسو چی و کجا قبول شدی و آیا باید خوابگاه بگیری و بری و بیای یه شهر دیگه ؟ اگه دوست داشتی بگو .... موفق باشی

ﻣﺎﻫﺘﻴﻨا........ﻋﺰﻳﻴﻴﻴﻴﺰﺯﺯﻡ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻲ ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﺣﺎﻝ ﺷﺪﻡ....ﻛاﺵ ﺯﻭﺩﺗﺮﻣﻴﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻫﻤﺸﻬﺮﻱ ﻫﺴﺘﻴﻤﻤﻤﻤﻢ..... ﺑﻪ ﻗﺪﺭﻱ ﻫﻴﺠﺎﻥ ﺯﺩﻩ اﻡ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻲ ﺑﮕﻢ????!!!!!! ﺭاﺳﺘﻲ ﻛﺠﺎ ﺳﺎﻛﻨﻲ? ﻣﻦ اﻣﺸﺐ ﻣﻬﻤﻮﻧﻴﻢ!! ﻳﻪ ﻟﺤﻆﻪ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻡ ﭘﻴﻐﺎﻣﺖ و اﻳﻤﻴﻠﺖ ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻡ اﻣﺎ اﻧﺸﺎﻟﻪ ﻓﺮﺩا ﺻﺒﺢ ﺯﻭﺩ ﻗﺒﻞ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺮم ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺟﻮاﺑﺖ ﺭو ﻣﻴﺪﻡ. اﻧﻘﺪﺭ اﺯ ﺷﻨﻴﺪﻥ اﻳﻨﻜﻪ ﻫﻤﺸﻬﺮﻱ ﻫﺳﺘﻴﻢ ﺧﻮﺷﺣﺎﻟﻢ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻲ ﺑﮕﻢ.......ﺑﺎﻋﺚ اﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﻨﻪ.
2810