2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام به همه بچه ها و تبریک به همه اونایی که قبول شدن من خودم شیراز قبول شدم یک دختر کوچولو هم دارم همه فکرم درگیر اینه که برم یا نه. دلشاد جون یک نصیحت خواهرانه و با توجه به تجربم می گم اونجوری که من متوجه شدم به سلامتی بارداری اگه شکمت معلوم نیست که هیچ ولی اگه معلومه چادر بپوش چون مطمئن باش دین وضعیت تو روز مصاحبه برای استادا یکم نا خوشاینده چون اونا فکر می کنن حالا که تو بارداری نمی تونی دانشجوی فعالی باشی. یکی از دوستای من وقتی رفته بود مصاحبه ای موردو که بچه داری یا نه ازش پرسیده بودن خلاصه اون روز حواستو جمع کن که سوتی ندی.
عاشق آوانو بابای آوانم
مرسی اوان جون
من کلی لاغر تر شدم :) خودم هم چادریم عزیزم. ممنون از یاداوریت. خیلی استرس داشتم اما الان که مصاحبه اینقدر زوده خیالم راحت شد... هر چند نتیجه ای که میخواستم نشد. حتما خدا نخواسته....

بچه ها شیراز و بابل نمیرم. با استادام صحبت کردم گفتند اصلا ارزش نداره شهرستان بری برای دکتری با شرایط تاهل و....
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملیدا جون قربونت برم عزیزم....
به خدا منم از ظهر روزی که جوابا اومده چشمام تره... حتی تو مترو هم گاهی چشمام خیس میشه..فکر کن!!
استادام همه ناراحت شدند!! اخه فقط 1 نفر با شریف و امیر فرق داشتم!!
خواجه هم گویا چند تا یک رقمی داره!!! خیلی بعیده به من برسه :)
میخوام شروع کنم به خووندن دوباره... من پرروتر از این حرفا هستم...
به خدا استادم میگفت تو با ایم معدلت راحت بهترین دانشگاههای امریکا و کانادا میتونی اپلای کنی...حالا باید اینجا پشت کنکور بمونی یک سال... هیییییییییییی از این مدیریت صحیح اموزشی....

ببخشید درددلم زیاد شد دوشت جوونا.. بیاد همتون هستم. از ته قلبم میخوام همتون بهترین نتیجه رو به فضل خدا بگیرید..

بوسسسسسسسس برای همتون!
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
ایشالله هر جا که دوست داری همونجا قبول شی عزیزم به هر حال هر جایی و هر دانشگاهی مشکلات خاص خودشو داره اما اگه واقعا بخوای ادامه بدی و انگیزشو داشته باشی خیلی زود و راحت تر می تونی به پایان برسونی ....
واست از صمیمی قلب آرزوی موفقیت می کنم گلم
دلشاد جونم ایشالله که قبولی امسالو و اینجور سرخورده نبینمت عزیزم
منم ارشد امیرکبیر بودم همون سالهای ابتدای بعد فارغ التحصیلیم چقد که استادام اصرار داشتن ادامه بدم اما من دیووونه چون از نظر مسافتی خیلی دور بودم و مشکلات زیاد داشتم گوش به حرفشون ندادم تا اینکه این مدلی شد کنکور دکترا و دیگه هم از درس دور افتادم و استادا هم واسه خودشون دانشجوهای جدید پیدا کردن و ما همچنان اندر خم یک کوچه موندیم تا ببینیم کی از حالت رها میشیم
سلام خانمی .بی وفا شدی و نمیای اینجا رو بچرخونی.
خیلی ها همین حرف رو میزنن.همه میگن سال به سال بدتر میشه.منم که درصدای امسال رو با پارسال مقایسه میکنم میبینم همینجوریه.برا همینم تصمیم گرفتم مشهد هم برم برا مصاحبه .بازم توکل بر خدا.
ملیدا جون من واقعا به این حرف اعتقاد دارم که وقتی که چیزی رو میخوای و برات پیش نمیاد خدا واقعا میخواد یه موقعیت بهتر رو برات فراهم کنه.
روی صحبتم هم به شماست و هم خودم.واقعا باید ببینیم خدا چی میخواد
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
ممنونم عزیزم
خیلی خوبه که تصمیم گرفتی بری مشهد رو ایشالله هر چی که دوس داری همون واست پیش بیاد واسه منم دعا کن عزیزم
من که هستم همچنان و دوباره اینجا رو خواهم داشت تا سال بعد که بازم مامانا و خانمای بیشتری رو شاهد باشیم که مثل شماها همت دارن و مجاز میشن و ایشالله هم قبول میشن .......البته شماهاییم که قبول میشین قول بدین که بیاین و به ماهم سر بزنین و بهمون انگیزه بدین
منم توکلم به خداست هرچند با قبول شدنم هم شرایطم سختتر میشه اما به هر حال دوس دارم که قبول بشم و ادامه بده امیدوارم شماهم موفق باشی گلم ...همینطور بقیه دوستایی عزیزی که عضو تاپیکمون هستن ایشالله که مصاحبه با موفقیت انجام بشه
ممنونم ملیدای مهربون
سلام بچه ها
یه سوال
شما با توجه به شرایط خانوادگی (همسر و بچه) مصاحبه ی شهرهای غیر از محل سکونت خودتون رو میرید؟
در شهر جدید ساکن میشید یا در رفت و امدید؟
2810