2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم
پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند
مامان پرنیا ............................دانشجوی دکتری ریاضی محض .............ورودی 90 ......یک دختر 3 ساله
زهرا ...............61........... منابع طبیعی........................ 85 ..........................یک پسرم 2 ساله
ندا.......................................متالوژِی........................87.........................دختر20 ماهه
دلشاد...............67.......................عمران.....................91.......................نی نی ندارم
مریم ................ 58 ..................حقوق........................ 89................... دو تاپسر 2 ساله و 2 ماهه
میترا......................................مهندسی پزشکی..............85..................یک دختر دوساله
مریم........................................ارشد زبان................کارمندم..................نی نی 6 ماهه
دلارام................62.......................زبان......................87.......................نی نی نداره
هنگامه .....
یاسمین........
دریا62..............62.......................شیمی آلی.................87.....................نی نی نداره
زینب(نینی جون)......61....................منابع طبیعی.................88....................نی نی نداره
سارا ...................66....................زبان فرانسه.......................................5ماهه باردارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت ورود به جلسه سومین دوره آزمون نیمه متمرکز دکتری از روز دوشنبه ۱۴ اسفندماه به صورت اینترنتی توزیع می شود.

دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون دکتری از روز دوشنبه ۱۴ اسفند ماه از طریق سایت www.sanjesh.org، گفت: داوطلبان می توانند تا روز پنج شنبه ۱۷ اسفند ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری یا شماره پرونده و کد رهگیری نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه اقدام کنند.

وی با بیان اینکه آزمون دکتری ۹۲ با شرکت ۲۱۷ هزار و ۸۲۷ داوطلب روز جمعه ۱۸ اسفند ماه در ۹ گروه آموزشی و ۲۸۶ کد رشته امتحانی برگزار می شود، اظهارکرد: از این تعداد ۸۹ هزار و ۶۷۸ داوطلب یعنی ۴۱.۱۷ درصد زن و ۱۲۸ هزار و ۱۴۹ داوطلب یعنی ۵۸.۸۳ درصد داوطلبان مرد هستند.

توکلی افزود: در گروه آزمایشی علوم انسانی ۸۵ هزار و ۳۲۷ داوطلب در ۵۱ کد رشته، گروه آموزشی علوم پایه ۳۴ هزار و ۲۵۲ داوطلب در ۴۸ کد رشته، گروه آموزشی فنی و مهندسی ۴۲ هزار و ۷۶۹ داوطلب در ۷۳ کد رشته، گروه آموزشی کشاورزی و منابع طبیعی ۲۱ هزار و ۲۹۰ داوطلب در ۵۳ کدرشته، گروه آموزشی هنر ۸۳۰۲ داوطلب در شش کدرشته، گروه آموزشی علوم پزشکی ۳۲۴۴ داوطلب در ۱۸ کد رشته، گروه آموزشی دامپزشکی ۱۸۳۶ داوطلب در ۲۱ کد رشته، گروه آموزشی زبان ۱۵ هزار و ۳۰۹ داوطلب در ۱۱ کد رشته، گروه آموزشی تربیت بدنی ۵۴۹۸ داوطلب در پنج کد رشته ثبت نام کرده اند.

وی با بیان اینکه تعداد داوطلبان آزمون دکتری سال ۹۲ نسبت به سال گذشته ۳۹ هزار و ۳۷۴ نفر بیشتر است، به ترتیب برگزاری آزمون دکتری ۹۲ اشاره کرد و افزود: آزمون اختصاصی و استعداد تحصیلی در صبح روز جمعه ۱۸ اسفند و آزمون زبان در بعد ازظهر روز جمعه در ۳۷ شهرستان مختلف کشور و ۱۱۴ حوزه امتحانی برگزار می شود.

http://dl.xco.ir

دانلود انواع مقاله.پایان نامه.جزوات دانشگاهی.طرح توجیهی.گزارش کارآموزی. قیمت ها بین 1000 تا 10000 تومان

و قراردادن مقاله.پایان نامه.جزوات دانشگاهی.طرح توجیهی.گزارش کارآموزی.خود با قیمت دلخواه و کسب درامد
http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561
سلام من کارت جلسه رو پرینت گرفت... چقدر جای امتحانم بده.

بزرگراه بعثت . کیانشهر...

.. از 5.5 فکر کنم باید راه بیافتم که 7.5 اونجا باشم...

حوزه کسی اینورا هست؟ میدونید چجوری باید رفت؟

خدای خوبم. ممنون
بجه ها منم کارتمو گرفتم
من هنوز نتونستم خلاصه هامو بخونم از استرس دارم می میرم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام
با اجازه صاحب تاپیک

دانشجوها به اینجا سری بزنید....مفیده.....ببینم چند تا لایک میگیره!!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=395962&PageNumber=1
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
سلام دوست جونااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

منم کارتم و گرفتم. شدیدا هم استرس گرفتم و البته عذاب وجدان از خوب نخوندن.انشاالله که همگی موفق باشین خانم دکترا
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
مامان ندا منم دقیقا همین حسو دارم از همه بدتر این که زبانو نخوندم
امسال برای ما 45 تا سوال تخصصی داره همش
پس بیشترین وزنه رو زبانه
ای خدا کمکم کن
ما همش مهمون داریم این چند روز
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
همون 45 تا ضریبش چهاره... نگران نباش..
منم حسابی این دم اخر برام دردسر پیش اومد... دخترم عفونت ادرار گرفت و مامانم مشکل دیسک کمر پیدا کرد..
همیشه همینجوریه...
منم زبان نخوندم... این روزای آخر لغت میخونم و تست میزنم
آخیییییییییییی مامان ندا انشاالله قبول بشی
و مامانتون و ندا جون زودتر خوب بشن