2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام برخانم دکتری آینده

من دانشجوی ارشد هستم وتابستان دفاع میکنم .خوشحال شدم این تایپیک دیدم شاید به من انگیزه بده .

با وجودی که به درس خیلی علاقه دارم ومعدلم بالاست (6مقاله کنفرانسی دارم)اما انگیزه ای برای دکتری ندارم شاید در حال حاضر ندارم .

ایا شما برای دکتری خارج از کشور اقدام کردین ؟

تواین م م ل ک ت برای علم هیچ ارزشی قائل نیست اخه چرا ؟ جز این که بهترین سال با درس واسترس بگذره .

همسرم 12 سال هیت علمی واز نزدیک از جو موجود اگاه هستم به خاطر همین اینقدر دل پری دارم .
گفتن شاید این تایپیک به من انگیزه بده ؟
سلام به گیسو طلا جونم و همه دوستان قدیمی و به خصوص جدید این تاپیک خیلی خیلی خوش اومدین
منم چند وقت بود که یه گرفتاری واسه یکی از اقوام نزدیک پیش اومده بود و با قضیه اونا درگیر بودم حسابی هم از لحاظ روحی داغون شدم هم اینکه وقتمو گذاشتم واسه این قضیه
الان یکم بهترم و می خوام دوباره شروع کنم هرچند میدونم زمانی ندارم دیگه اما سعیمو می کنم هرچند تابلویه دیگه امسالرو قبول نمی شم به قول دوستان دست گرمی امتحان میدیم ایشالله سال بعد

گیسو طلا جون من هم استعدادو بی خیال شدم زبان هم فقط درحد لغت می خونم اونم گاهی که بیکار باشم و حوصله درس نداشته باشم باید چسبید به اختصاصیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم
پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند
مامان پرنیا ............................دانشجوی دکتری ریاضی محض .............ورودی 90 ......یک دختر 3 ساله
زهرا ...............61........... منابع طبیعی........................ 85 ..........................یک پسرم 2 ساله
ندا.......................................متالوژِی........................87.........................دختر20 ماهه
دلشاد...............67.......................عمران.....................91.......................نی نی ندارم
مریم ................ 58 ..................حقوق........................ 89................... دو تاپسر 2 ساله و 2 ماهه
میترا......................................مهندسی پزشکی..............85..................یک دختر دوساله
مریم........................................ارشد زبان................کارمندم..................نی نی 6 ماهه
دلارام................62.......................زبان......................87.......................نی نی نداره
هنگامه .....
یاسمین........
دریا62............
یاسمین جونم این چیزا واسه همه معلومه و مشخصه دیگه اما ما کار خودمونو انجام میدیم و واسه دل خودمون درس می خونیم اگه می خواستیم به این چیزا توجه کنیم که حالا هم در این وضعیت نبودیم من یادمه دقیقا از زمان لیسانسم که ممکنه ده سال هم بگذره این مسائل بود و همه همینو می گفتن اینجور مسائل واسه کسایی کارسازه که شرایط تحصیل یا زندگی خارج از کشور رو داشته باشن اما ماهایی که نداریم مجبوریم بسوزیم و بسازیم اما نه به گونه بدش
سعی می کنیم نیمه پر لیوانو نیگا کنیم که ضرر نکنیم ایشالله که همگی موفق و پایدار باشید عزیزان
گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم
پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند
مامان پرنیا ............................دانشجوی دکتری ریاضی محض .............ورودی 90 ......یک دختر 3 ساله
زهرا ...............61........... منابع طبیعی........................ 85 ..........................یک پسرم 2 ساله
ندا.......................................متالوژِی........................87.........................دختر20 ماهه
دلشاد...............67.......................عمران.....................91.......................نی نی ندارم
مریم ................ 58 ..................حقوق........................ 89................... دو تاپسر 2 ساله و 2 ماهه
میترا......................................مهندسی پزشکی..............85..................یک دختر دوساله
مریم........................................ارشد زبان................کارمندم..................نی نی 6 ماهه
دلارام................62.......................زبان......................87.......................نی نی نداره
هنگامه .....
یاسمین........
دریا62..............62.......................شیمی آلی.................87.....................نی نی نداره
زینب(نینی جون)......61....................منابع طبیعی.................88....................نی نی نداره
سلام ملیذا جون منم اضافه کن گلم
زینب منابع طبیعی
1388
متولذ 61
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
راستی نی نی نذارم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
مرسی ملیدا جان از اینکه با انگیزه تاپیک را بالا نگه میداری و سر میزنی...
انشالله هممون تا دکترای بعد در کنار هم مثل تاپیک بچه های ارشد بمونیم

و این تاپیک تعداد کاربرای دکترش زیاد بشه و زیادتر و تعداد صفحاتشم همینطور

مرسی ازت
خواهش می کنم هنگامه جون شما لطف دارین

ما دوست داریم که در کنار هم تا زمانی که به نتیجه برسیم ،بمونیم هر کدوم از ما هم که قبول شد و به سلامتی رفت بقیه تاپیکو باید محکم نگهش دارن البته مهم نگه داشتن تاپیک نیست مهم اینه که انگیزه رو در بقیه ایجاد کنیم و خودمونم انگیزه بگیریم تا بالاخره موفق بشیم من مطمئنم که اعضای تاپیکمون بیشتر و بیشتر میشن هم رشته ایا بیشتر میشن و میتونن به هم کمک کنن