2777
2789
چند سالشه عزیزم از کی متوجه مشکل شدید  دختر منم هشت ماهشه تازه شروع کردم به تمرین دانش برای ای ...

چهار سالشه عزیزم از وقتی که شروع کرد راه رفتن متوجه شدم اوایل خیلی انحراف داشت پاش همه متوجه میشدن ولی الان با گذشت چند سال کاردرمانی ماساژ و دکتر رفتن خیلی بهتر شده حالا اگه خودم نگم مشکلش رو کسی متوجه نمیشه اوایل که میگفتن کوتاهی مچ پا داره ولی عکس که گرفتیم مشکلی نداشت .

بهتره برا این که خیال خودت راحت بشه به ی ارتوپد نشون بدی نوه خواهرشوهر م هفت ماهشه دکتر تشخیص کوتاهی پا داده البته دوراز جون بچه شما ببر ی وِزیت بشه خیالت راحت بشه اگه اصفهانی ببر پیش محمدعلی تحریریان عالیه 

چهار سالشه عزیزم از وقتی که شروع کرد راه رفتن متوجه شدم اوایل خیلی انحراف داشت پاش همه متوجه میشدن و ...

وای،بچه هفت ماهه رو‌چطور متوجه شدن؟ من دکتر متخصص کودکان چندبار بردم برا چکاب و سرماخوردگی ، لگنش رو معاینه کردن ولی برا پا چیزی نگفتن ، نگران شدم الان اینها رو گفتی نکنه کوتاهی کردم 🥺

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه  ازمایش نپتی و امنیو مینویسن  اگه مشکل دار باشه نامه میدن بهت برای سقط

نه بالای چهار ماه نامه نمیدن 

میذارن ادم عذاب زایمان بکشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وای،بچه هفت ماهه رو‌چطور متوجه شدن؟ من دکتر متخصص کودکان چندبار بردم برا چکاب و سرماخوردگی ، لگنش رو ...

نمیدونم والا چند روز پیش خونمون بود گفت که دکتر میگه کوتاهی پا داره با این که سز شده بود و میگن این مشکلات برا بچه هایی پیش میاد که طبیعی دنیا میان حالا دختر منم برا کم کاری تیروئید که داشت زیر نظر متخصص اطفال بود ولی متوجه نشد حالا در اولین فرصت ببر ی متخصص ارتوپد ببینه خیال خودتم راحت میشه 

من خودم انجام دادم که میگم اصلا احتمال سقط،نیست اگر جای معتبر بره بعدشم بهتر از اینکه الکی جنین سق ...

دختر خوب یک در صد سقط یعنی از هر ۱۰۰ نفر که آمینو سنتز انجام میدن ۱ جنین سقط میشه . من چند مورد دیدم که میگم در ضمن من نگفتم بچه رو سقط کنه میگم اصلا به اون غربالگری و نتیجه اونا اعتمادی نیست توکل بر خدا کنه و بچه شو به دنیا بیاره 

یه تحقیقی تو تهران انجام شد دیدن برای تشخیص یک بچه مبتلا به سندرم دان ۱۶ تا جنین سالم رو میکشن بخدا الان منسوخ شده غربالگری اصلا نرین سراغش.

دختر خوب یک در صد سقط یعنی از هر ۱۰۰ نفر که آمینو سنتز انجام میدن ۱ جنین سقط میشه . من چند مورد دیدم ...

با کسی که تو این زمانه و این همه پیشرفتت علم میگه غربالگری نرید و توکل به خدا کنید اصلا نباید بحث کرد

آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب تا ابد و دهر بماند 

ظاهرا تو آشنا هاتون بچه مشکل ندید که اینجور میگید 

متاسفم براتون 

نمیدونم والا چند روز پیش خونمون بود گفت که دکتر میگه کوتاهی پا داره با این که سز شده بود و میگن این ...

مرسی مهربون بابت توضیحات کاملتر انشاالله بچه ی شماهم به زودی بدوه تو بغلت و از دیدنش لذت ببری مامان مهربون

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مرسی مهربون بابت توضیحات کاملتر انشاالله بچه ی شماهم به زودی بدوه تو بغلت و از دیدنش لذت ببری مامان ...

قربونت برم عزیزم همچین شما بری دکتروخیالت راحت بشه به زندگیت برسی میدونم چقد سخته تو برزخ بودن از زندگی زده میشه کلا آدم 

قربونت برم عزیزم همچین شما بری دکتروخیالت راحت بشه به زندگیت برسی میدونم چقد سخته تو برزخ بودن از زن ...

ممنونم عزیز دلم

یه کروموزوم مشکل داشت باعث مشکل قلبی شده بود به من دوتا غربالگری گفتن سالمه سونوی ۳۰ هفته گفت مشکل د ...

یسال دخترم تو27 هفته بی دلیل فوت کرد.و هنوز دلم داغدارش.همه ازمایشاو سونو وغربالگریهاش سالم بود....اسم انتخاب کرده بودم و چن تیکه لباس خریده بودم.واقعا تلخ وزجراور ارزوهات جلوچشمات نباشن.ارزومه که نی نی استارتر سالم باشه.این روزا واسترساش میفهمم عمیقا...

یسال دخترم تو27 هفته بی دلیل فوت کرد.و هنوز دلم داغدارش.همه ازمایشاو سونو وغربالگریهاش سالم بود....ا ...

ان شالله سالمه استرس ادمو نابود میکنه

میفهمم چی میگی ما اتاقشم چیده بودیم همه وسایلاش آماده لباسایی که هرگز نپوشید اتاقی که دست نخورده موند اون سال به جای لباس عید براش سنگ قبر سفارش دادیم آدم هرگز فراموش نمیکنه این روزهای سختو خدا به همه پدر و مادرو کمک کنه این روزارو نبینن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
عزیزم اول باید امینوسنتز کنی. این ریسک آزمایش که صددرصدی نیست. برا من زده بود ۱به۸. تا آمینو دادم و ...

امینونگرفت دکترازم....بدرفتم چن وق پیش دکتردیگه گفتم ازم امینوبگیرگفت هفنه ات خیلی بالاهس نمیشه بگیرم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
سلام عزیزم. خوبی؟ حالت چطوره؟ روبراهی؟

سلام قربونت🥰الحمدالله خوبم 😍

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭