2777
2789
الان چند هفته ای

۲۴هفته

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
غصه نخور  سالمه ان شاءالله

ان شاءالله

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری؟؟بعضی از سونو گرافی ها آمینو انجام میدن یعنی مجوز دارن..شما تحقیق کن ان شاالله کسی پیدا می ...

ایرانشهر ایجاپرسوجوکردم نمیگیرن رفتم کرمان پیش دکترجنین شناس نگرفت ازم گف بی فاییده هس براتو

اسی برات ناراحتم از یه طرفم حرصم میگیره از کارات  هی میگی برام ننوشت فلان نکرد گفت برو سقط !!! ...

پیش ۳تادکتررفتم نگرفتن کجابرم اخه عزیزمن زاهدان رفتم نگرفتن کرمان رفتم نگرفتن ایرانشهرم ک هیچ.....بنظرت دیگه چکارکنم 

خداروشکربخدا چقدخوشحال میشم ایجورداستانارومیشنوم بچه هاسالم بودن وشماروخدابرام فرستاده تاآروم بشم 😭 ...

بببن ما ی فامیل داربم پیرمردی ریس ازمایشگاه تو استرالیا بو  ماحتی بااون مشورت کردیم.....گفت تما ارمایشها صددرصد نیستن طبق  عدد وشماره  میگن جواب.....گفت اگه تو خانواده زن وشوهر خدا نکرده بچه مشکلداری باشه باید این ازمایش جدی بگیرن ..منظورم اینه اصلا ازمایش وسنووو قبول ندلشت....

اسی همچین میگی خدا بعد از سالها بهم بچه داده انگار ۵۰سالته .تو که هنوز سنی نداری فوقشم بچت مشکل‌دار بود بازم فرصت بارداری داری.راستش من جای تو بودم دکتر اینجوری مستقیم میگفت برو سقط کن اصلا ریسک نمیکردم که بچه رو نگهدارم.یا حتی شده شهر دیگه ای دکتر دیگه ای میرفتم تا برام آمینو و....انجام بده که اگه بچم سالمه تا آخر بارداری رو با خیال راحت بگذرونم.وای میدونم الان تو چه برزخی هستی

بببن ما ی فامیل داربم پیرمردی ریس ازمایشگاه تو استرالیا بو  ماحتی بااون مشورت کردیم.....گفت تما ...

ارع بایدازمن امینومیگرفتن بدایجوری ناامیدم میکردن

پیش ۳تادکتررفتم نگرفتن کجابرم اخه عزیزمن زاهدان رفتم نگرفتن کرمان رفتم نگرفتن ایرانشهرم ک هیچ.....بن ...

اخه زاهدان ؟؟؟ پاشو برو یه شهری ک امکانات پزشکیش بهتره ! 

من از اول تاپیکت دارم میخونم حرفاتو فقط هی میگی نمیشه گفتن سقط کن ! میترسم امینو بدم .همش اینو تکرار میکنی 

تو که خودت گفتی دکترم گفت امینو بده من گفتم نه میترسم !!! 

دیگه نمیگیرن چع حرفیه ؟ بگو خودم میترسم دلم میخواد استرس بکشم !!! بخدا اگ پیشت بودم حتی اگه نمیومدی با زور میبردمت ۴ تا ازمایش درست حسابی ازت میگیرفتم 

دکتر بیخود میکنه میگه نمینوسم قاطی کن سرش بگووو من دلم میخواد پولمو خرج کنم شماا بنویس !!! 

تو بیشتر خودت ترس داری ! من اینو فهمیدم 

از ازمایش میترسی چحوری میخوای زایمان کنی !!!!! خودت میدونی یا بشین ۹ ماه بزن تو سرت و استرس بکش ک بچه سالمت هم حالش بد بشه یا برو تکلفتو روشن کن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اسی همچین میگی خدا بعد از سالها بهم بچه داده انگار ۵۰سالته .تو که هنوز سنی نداری فوقشم بچت مشکل‌دار ...

تمام ازمایشامودیگه فرستادم شیراز ازشانس بدم این دکترم ک آمینومیگره رفته کانادا....خیلی تعریفشوکردن منتظرجواب همونم ببین چی میگه

به حق این ایام فاطمیه خیلی زود بفهمی بچت مشکلی نداره

الهی امین

نمیدونم خواهر گوش نمیده دعا میکنیم مام سالم باشه

همش میگه نمیشه ! نگفت ! میترسم ! دعا کنین 

خدا واسه هیچکس این حالو نیاره من اسی رو درک میکنم ولی ادم تو این شرایط باید به هر دری متوصل بشه نه اینکه بگی ۲ جا رفتم نشد و نگرفتن 

اقوام نزدیک من ۱۵ سال باردار نمیشد بهش میگفتن نمیشه اصلا انقد این در اون در زد بیخیال نشد هر شهری میشنید دکترش خوبه پامیشد میرفت ! الان یه پسر مث قرص ماه داره 

مشکل اسی ک خیلی راحته تشخیصش خودش کوتاهی میکنه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤