2777
2789
تقریبا تمام کسای که دیدم گفتن ریسک بالا .....بعد ازمایش وامینو.....کلی هزینه بهشون گفتن سالم ..‌فقط ...

اره باچن نفرحرف زدم حتی ریسکاشون مث منه امینوشدن بچه سالمه.....فقط منم با درد روزامومیگزرونم حتی نمیتونم برا بچه ام سیسمونی بگیرم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
نگران نباش عزیزم حداقل ۵،۶ نفر از اقوام ما اینطوری بود وآمینوسنتز سالم بودن  حتما تو هم برو ان ...

فدات بشم برام دعاکن نمیتونم الان برم برای آمینو توی شهرمانمیگیرن منم دیگه نمیتونم برم 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس نداره من انجام دادم یه سوزن خیلی نازک از کنار نافت رد میکنن از آب کیسه بر میدارن..منم میترسیدم و ...

من باردوم گف بروسقط التماس دکتر کردم گفتم بگیرنگرفت ازمن اخه همون فقط میتونس ازم بگیره جنین شناس بود کارش امینوکردن بود

باورمیکنی همش دنبال همچین تاپیک هایی میگردم بیشریاشون سالمه ولی چون دکتربیشعورم ازمن هیچکدوم ازمایشا ...

انشالا که با جواب سالم به ارامش برسی..عزیزم بزار داستان خودم برات تعریف کنم....بچه دوم گفتن ریسک بالا...خیلی ترسیدیم من شوهرم  تا صب بیدار بودیم  گریه  میکردیم...به کسی هم نکفتیم جرات  نمیکردم درمیون بزارم..از واکنش  اطرافیام  میترسیدم.....بعدی ماه استرس زیاد گفتن سالم ..اونم نه صد در صد......خلاصه تمام دوران بارداری زهرم شد همش دلشوره واسترس تهشم ی پسر فوق العاده باهوش وبااستعداد ه الان ......برا بچه سوم ناخواسته باردارشدم....خیلی افسرده وناراحت بودم...قراربود سقط کنم که پشمون شدم...بشوهرم گفتم بشرطی این بچه سقطش  نمیکنم ..که نه ازمایش نه سنو  بدم .تا ماه ۷ که برا فقط جنسیت رفتیم ....صحیح وسالم بچه م بدون هیچ ازمایش وسنو بدنیا اوردم....

ای وای چرا اینجوری میکنن اینا😢 کثافتا هیچ حمایتی مالی روحی نمیکنن کلی هم اذیت میکنن بعدم ولت میکنن ...

ان شاءالله منتظرمعجزه های خداهسم همنجور ک توی اوج ناامیدی بهم بچه داد حالاشفاش بده😭🤲

اسی ب امام رضا توکل کن  جون جوابش قسم بده و اسم بچتو نذرش کن امام رضا کسی رو دست خالی نمیفرسته ...

خدایاشکرت ک بچه ات سالمه برام دعاکن دلم خیلی شکسته😔

توکل کن بخدا بحق حضرت علی و ابروی حضرت فاطمه سالمه

توکل کردم خواهرجان دیگه کاری ازم برنمیاد😔

انشالا که با جواب سالم به ارامش برسی..عزیزم بزار داستان خودم برات تعریف کنم....بچه دوم گفتن ریسک بال ...

خداروشکربخدا چقدخوشحال میشم ایجورداستانارومیشنوم بچه هاسالم بودن وشماروخدابرام فرستاده تاآروم بشم 😭🤲دعاکنیدهروق یادم افتادید

من باردوم گف بروسقط التماس دکتر کردم گفتم بگیرنگرفت ازمن اخه همون فقط میتونس ازم بگیره جنین شناس بود ...

کدوم شهری؟؟بعضی از سونو گرافی ها آمینو انجام میدن یعنی مجوز دارن..شما تحقیق کن ان شاالله کسی پیدا میشه و معلوم میشه نینی سالمه.

خدایاشکرت ک بچه ات سالمه برام دعاکن دلم خیلی شکسته😔

چشم عزیزم 

با امام زمان هم حرف بزن 

بگو آقا جان میخوام سرباز تو باشه تو رکابت بجنگه 

آقا جان دست شفاتو رو سر پسرم بکش همونطور ک امام حسین چشمای کور زن یزید رو تو طفولیت بینا کرد شما هم مانند جدا بزرگوارتون بچه مو شفا بدین شما امام حاضر و غائب از نظر هایین برا بچم دعا کنین منم برا ظهورشان دعا میکنم 

با آقا عهد ببند و حرف دکترارو پوچ بدون 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اسی برات ناراحتم از یه طرفم حرصم میگیره از کارات 

هی میگی برام ننوشت فلان نکرد گفت برو سقط !!! 

خب خودتم ی تلاشی بکن ! نشستی هی میزنی تو سرت وای دعا کنین وای دعا کنین !! 

خب برو امینو بده ! تو که حاضر نیستی یکم ب ترست قلبه کنی چجوری میخوای بچه بزرگ کنی اخه ؟؟؟ اینارو نمیگم ک ناراحتت کنم بخدا از سر دلسوزی میگم ولی خرصم گرفته ازت 

الانم میگی میخوام دیگه نرم سونو ازمایش تا ببینم چی میشه !!! 

باشه بشین ۹ ماه استرس بکش و افسرده شو اون بچه سالم هم باشه ک انشالله هست از استرس هات تو این ۹ ماه یه چیش میشه 

پاشو برو این دکتر اون دکتر !!! یکم وقت و انرژی بزار 

اگه از جهت مالی تحت فشاری قرص کن یکاری کن ! 

حتی اگ میخوای نگهش داری اینکه از الان بدونی خدایی نکرده مشکل داره راحت تر باهاش کنار میای تا اینکه ۹ ماه تو استرس و افسردگی باشی 

واقعا درکت نمیکنم 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤