2777
2789
عنوان

به قیافه این پسره از ۱۰ چه ننره ای میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 118 پست
ملاک قیافه نیس مهم درونشه چه قدر زیبا تره

بعد ی مدت اکی میشه؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک تا ده چند؟ 

بستگی به خودت داره

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بستگی به خودت داره

داداشمه خواستگار نس

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

اسی من ندیدم

الان میذارم

بعد ی مدت اکی میشه؟

من شوهر خاله هام الانودوتاشون خوشبخت شدن سر چی سر اینکه ظاهر براشون اهمیت نداشته وقتی ملاکت اخلاق باشه بعدن عاشقش میشی عشقتم از سر قیافه نیس که ازش سیر بشی نه عشقت جوری میشه که میبینی تو از همه وجودش لذت میبری

کم کم دارم اکی میشم😢

.

استارتر مهم اینه که علف به دهن بزی شیرین بیاد 🤭 ایشون به دل شما نشستن؟

پ.ن: ممکنه یه چیزی که از نظر من زیبا باشه نظر یکی دیگه زیبا نباشه سلیقه ها فرق داره . مهم سلیقه‌ خودته 

مثلا من گندمی پسندم ولی شاید یکی بگه گندمی خوب نیست 

قیافه زیادم مهم نیست،، اگه ازته دل دوست داشته باشی قیافشو نمیبینی و حرف مردمم نمیشنوی جونم،، مهم اینه مرد باشه اهل زندگی باشه کنارش آرامش داشته باشی مهربون باشه وقدرتو بدونه.. 

ایراداتشو نبین که اونم فردا میبینه ومیگههه... 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
من شوهر خاله هام الانودوتاشون خوشبخت شدن سر چی سر اینکه ظاهر براشون اهمیت نداشته وقتی ملاکت اخلاق با ...

کاش سر عقل بیام

2810