2777
2789

جای من باشی چی میکنی دیشب رفتیم سینما برای اولینبار . از شانس من دوروبرمون پراز دخترای بی حجاب و قرتی و دانشجو ک با دوس پسراشون یا با دخترای دیگه اومده بودن . وای انقدر میخ اون دخترابود ب بهانه دیدن من همش بغلیمو دید میزد پشت سریمو دید میزد . آخرش بهش گفتم هیچی از فیلم ندیدیا گفت انقدر تهتمت نزن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فیلم کوفتم شد کوفتم شدا. آخرفیلم دیگه رها کردم خسته شده بودم. خیلی عذاب آور واسم هیچ جا توجمع دوس ند ...

منم همین جوری ام الان چند سال خودم تنها میرم دکتر تفریح خودم و بچه هام میریم خریدم خودم یا خودش می‌کنه دیگه نمیگم با هم بریم 

منم همین جوری ام الان چند سال خودم تنها میرم دکتر تفریح خودم و بچه هام میریم خریدم خودم یا خودش می‌ک ...

من بچه ای ندارم نخاستم دیگه. دوبار حامله شدم بچه هام ایست قلبی کردن دیگه نخاستم. این آدم لیاقت شوهربودن نداره چ برسه ب پدرشدن. آره تااونجا ک بشه تنهامیرم . خجالت زده میشم خارمیشم باهش میرم بیرون. ماشالاه خانمهاهم بدشون نمیاد کسی بهشون زول بزنه. قبلا خانمها برخورد میکردن الان همکاری میکنن و چراغ سبزمیدن.