2777
2789

سلام ما سه تا بچه هستیم ...بابام وقتی ماها نوجوان بودیم فوت شده داداشم اون موقع بیست سالش بود ...ما از پدر چیزی نداریم باغ و خونه هر چی مامانم داره مال خودشه 

بعد مامانم از بچگیییمون به طور محسوس بین ما و داداشمون فرق می‌ذاشت کلا پسر دوست بود...وقتی داداشم ازدواج کرد خونه ای که خودمون داشتیم توش زندگی میکردیم رو داد به داداشم خودش یه خونه کوچیک و داغون گرفت .گفتیم خوب حالا پسره عیب نداره خونه معمولا از پسره بعدش کمکش کرد تو شهر براش خونه خرید البته یه کمی از پول رو داداشم داد واسه همین مامان اصلا اونو میگه خودشه داداشم گرفته ...جدیدا متوجه شدیم یه تیکه از باغ رو که داداشم میخواست توش خونه بزنه براش گرفتن پروانه ساخت به اسم داداشم کرده ولی خوب داداشم منصرف شده خونه نساخته رفته خونه خریده .حالا این زمین میگه مال داداشت باید باشه اضافی مال پسرش میگیم چرا میگه همینجوری چون پسره باید از شما اضافه برداره شما باید به برادرتو یکم اضافه بدین ....البته من خودم اصلا خوشم نمیاد در این موارد صحبت کنم چون خودش حرف پیش آورد من گفتم ..الان خیلی ناراحتم ازین که چرا مامانم باید فرق بذاره بینمون حتی بین بچه هامووونم خیلی فرق می‌ذاره ما همه کاااری براش میکنیم ولی دلش نمیاد یه چیز کوچیک حتی برامون بخره ...میگه معمولا اطراف ما همه به پسر بیشتر مییدن ..من که راضی نیستم به خودشم گفتم تو داری اشتباه میکنی که فرق می‌ذاری اگه آنقدر پسر دوست بودی کاش همونجا تو بیمارستان ولمون میکردی 

خیلی دلم گرفته خیلییی آخه ما گناهموندچیه که دختر شدیم همه غم و غصش مال ماست داداشم که فقط به فکر زندگی خودشه همه کارایی که وظیفه پسره باید برای مامانم انجام بده من و شوهرم انجام میدهیم براش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عروسش هم خیلی رو میده که مبادا با پسرش دعوا کنه پسرش ناراحت بشه خیلی خودشو پیششون کوچیک می‌کنه .تو یه ساختمون هستن انگار خدمتکار بچه هاشونه زن‌داداش میاد بدون اینکه بگه لطفاً میگه بچموذببر حموم یا برو مدرسه دنبال بچم یا فلان کار بکنم یا خودش میاد از یخچال مامانم چیز میز برمیداره 

یه روز می‌فهمه که خیلی دیره من از همین الان تو کله شوهرم کردم که نصف پسرم نصف دخترم قرار هرچی داریم بفروشیم یه کارخونه بزنیم از الان همسرم به دخترم که بزرگترهست میگه هرچی داریم چهار قسمت هست برای هر ۴تامون کلا اختلاف قایل شدن بین بچه ها تفرقه بینشون میندازه

مامانبزرگ. منم همینه. به مامانم و خالم هیچ نداد قبل مرگشم همه چی داده به داییم. خونه.  زمین باغ. همه چی😂😂 خدارشکر مامانم و خالم نیاز ندارن وگرنه. که وا وی لا. 

نکته جالب اینه داییم بدون اینا هم پولداره نیاز نداشت 

=)

مادر منم همینه ، به برادرم چندین میلیارد پول داده تا کارخونه بسازه، اون وقت کف دست من حتی تف هم ننداخته، در حالی که چهار ساله فلج شده و من دست تنها دارم تر و خشک میکنم، امروزم بهش گفتم که ازش راضی نیستم و و هیچ جوره حلالش نمیکنم 

چي بگم مال ناحق، از داداشت كنده ميشه يه روزي

آخه قبول ندارم که ناحقه میگه مال خودمه دوست دارم بهش دادم از الان به اسمش زده که خیالش راحت باشه ..یادمه از بچگییی توی گوشمون میخواد که شما به برادرتو گذشت کنینااا 

یه روز می‌فهمه که خیلی دیره من از همین الان تو کله شوهرم کردم که نصف پسرم نصف دخترم قرار هرچی داریم ...

خودشم می‌دونه پسرش به دردش نمیخوره خودش هم میگه من با شما راحتم سر پیری باز تو باید منو نگه داری ..خود عروسش پیش من و مامانم میگفت وظییفه دختره که مادرشو داشته باشه پسر که صبح تا شب بیرونه عروس دو روز  اخم و تخم کنه مادرشوهر می‌ره...ولی با این همه میگن چون همه به پسر بیشتر مییدن منم باید بدم میگه شما باید پدرشوعراتون به شما و بچه های شما بدن 

یه روز می‌فهمه که خیلی دیره من از همین الان تو کله شوهرم کردم که نصف پسرم نصف دخترم قرار هرچی داریم ...

آفرین به شما واقعا منم اگه دختر داشتم همین کار میکردن ولی چه میشه کرد که متاسفانه تو محیط سمیییی بزرگ شده ..من وقتی به دنیا اومد پدر بزرگ مادریش نگام نکرد گفت مگه بچه دختر تبریک گفتن داره 

منم به مامانم گفتم که الان خیلی ها حتی نصف نصف میکنن چرا حالا داداش حتی دو برابر هم میخواد بگیره باز تو راضی نیستی گفتم این طور که معلومه به دلت باشه دوست داری همشو بدی به پسرت

مامانبزرگ. منم همینه. به مامانم و خالم هیچ نداد قبل مرگشم همه چی داده به داییم. خونه.  زمین باغ ...

واقعا نمی‌دونم چه طرز فکری دارن اینا ای خداااا

من خودم مستاجرم نمی‌گم الان به ما بده ولی چرا پیش پیش داره برای پسرش می‌ذاره وخیلی هم بیشتر میده 

من قبلاً نگفته بودم نمی‌خواستم مامانم ناراحت بشه ولی الان خیالم راحته که به زبون آوردم که رضایت ندارم حالا دیگه خودشون می‌دونن و خدای خودشون 

مادر منم همینه ، به برادرم چندین میلیارد پول داده تا کارخونه بسازه، اون وقت کف دست من حتی تف هم نندا ...

باز این پسراشون وظیفه شناس باشند آدم دلش نمی سوزه فقط به این دلیل که پسره و چون خرج زندگی به دوششه میخواد پسرش پیشرفت کنه ذوقشو کنه ما اگه به جایی برسیم میگه به من چه ...بچه های اونو نگاه می‌کنه از ذوق چشماش برق میزنه به بچه من میگه بچه مردمه 

مادر منم همینه ، به برادرم چندین میلیارد پول داده تا کارخونه بسازه، اون وقت کف دست من حتی تف هم نندا ...

حرف مامان شما چیه؟؟

مامان من اصلا خودشم می‌دونه ما بیشتر به دردش میخوریم ولی میگه عرف و اینا اینه همه به پسراشون بیشتر مییدن میخواد پسرش پیش زنش سربلند باشه میخواد زبون زنش کوتاه باشه 

حالا شوهرای ما اگه چیزی گفتن به درک داماد رو چه به این فضولییی ها 

خیلی مامانم رو دوست داشتم خیلی هممون تو زندگی سختی ها کشیدیم خیلیییییی من بچه آخر بودم همش غصشو می‌خوردم همش دلسوزش بودم حالا که دستش به دهنش میرسه یاد رفته من تو اون خونه سختی ها کشیدم همش یادشده که داداشت فلان کار میکرد داداشت دوچرخه نداشت داداشت تو بیست سالگی سرپرست خانوار شد داداشت براتون پدری کرد و.....

2810