2777
2789
عنوان

تامن باشم دیگه ازین تعارفا نکنم خدایا منو نارنگیییی کن😐😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 106 پست
پیروزا با همکارم اسنپ گرفتیم من فک کردم هزینه اسنپش شد هشت هزار تومن نگو شد هشتاد تومن،  منم تع ...

واااای منم از این حرص میخورممم که چرا دادم وقتی قرار بود دوماه دیگه بیاره تازه اونم نده به قرآن از دماغم اومد بیرون😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای منم از این حرص میخورممم که چرا دادم وقتی قرار بود دوماه دیگه بیاره تازه اونم نده به قرآن از د ...

ولی اون چ بیشعکری بوده هااا حالا پول چندی بوده؟ مگ قرض الپس نده ایی

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

چه دوست به درد نخور و ندیده ای داری😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من باشم میرم بهش میگم فلانقدر داری قرض بدی( اندازه ی همون پوله)

مثلا بیشتر بگم بده بعد مث خودش ادا دربیارم چی؟😕

البته من روم نمیشه اصن پول خودمو روم نشده چطور پول بگیرم

ولی واقعا واسم یه تجربه بزرگ شد که اولا پول قرض ندم بعدم تعارف نکنم

واقعاا حقمههه😭 اخه خواهر من‌ اگه از این رو ها داشتم تعارف نمیکردم ک

اگ پرو نباشی پس قید پولتو بزن.‌.. بعدشم لازم نیس زنگ بزنی پیامک بفرس براش

بگو: عزیزم قابلتو نداره ولی پول رو واریز میکنی! بهش احتیاج دارم، بعد شماره کارتتو بفرس براش

مثلا بیشتر بگم بده بعد مث خودش ادا دربیارم چی؟😕 البته من روم نمیشه اصن پول خودمو روم نشده چطور پول ...

خوب مثل خودش ادا در بیاری ینی چی

تو زیادی تعارف کردی اون با ی بار دولشو پس میگیره🤣

بعدشم همونقدر بگو ک دادی بفهمه پولتو نیاز داری

پیروزا با همکارم اسنپ گرفتیم من فک کردم هزینه اسنپش شد هشت هزار تومن نگو شد هشتاد تومن،  منم تع ...

خب همکارت چی کنه خدایی تو خودت گفتی من میدم شده ۸ تومن

اگر خیلی صمیمی هستین به شوخی بگو وای فلانی اون روز اومدم خونه کلی خنده م گرفت

پول اسنپ شده بود ۸۰ من دیدم ۸

شاید سهم خودشو داد

وای منه خل پنل درسیمو ک 9میلیون خریدم دادم دوستم،دوبار تعارف زد گف پول بدم من احمق گفتم نه،تشکر کرد ...

وایییی میبینی چقددد ادم حرصش میگیره حالا پول به کنار رو داشتن اونا به کنار😕

2810