باندرلام مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 517 عنوان تامن باشم دیگه ازین تعارفا نکنم خدایا منو نارنگیییی کن😐😐😐😑 | مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 106 پست به رفیقم پول قرض داده بودم امروز اومد بده دو ۳ بار گفت بعد من تعارف کردم پولو گذاشت جیبش 😐😑مث صگگگ به پول احتیاج دارم 😶😂😱شمام ازین کارا کردید بعد چی شده؟مامانم اگه بفهمه پول قرض دادم نگرفتم میکشتم درحالی که خودم نیاز دارم😬😬 1402/08/13 | 19:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باندرلام مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 517 چقد بیشخصیته چطور میتونی باهاش رابطه دوستیو حفظ کنی چی بگم والا حالا اگه خودم باشم عمرا بهم قرض بدن😮💨
__hasti_ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 3556 ولی اشتباه از خودتم بوده آخه ۳ بار نخواستن دیگه تعارف نمیشه سلام 🙃🦚
lemoncupcake عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5385 یبار تعارف کافی بود تجربه شد برات😂 🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
باندرلام مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 517 خیلیا تعارف رو بلد نیستن و درک نمیکنن مثلا خودم بعد یکی دوبار که طرف گفت نمیخوام بار سوم مطمئن میشم ... بعد بنظرت اگه اون یارو بعدا یجور بگه پول لازمه بهش میدی و ناراحت نمیشی یا ن بهت بر میخوره؟🤕
خانوم_اقا_شهابم عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 473 عیخدااا😭 بخدا اصن عبرتم نمیشه هی با خودم میگم بزا یبار دیگه تعارف کنم بعد میگیرم یهو دیدم پولو گذا ... 😁😁😁😁 اخ خدا چقد دوستت عین منه خاکی 🤣🤣🤣🤣 حالا چقدی بود ؟؟؟؟ همسرم برای من یه فرشتس کسی که تو همه سختی هام کنارم بود . اینو مینویسم تاهر بار میبینم بابت داشتنش از خدا تشکر کنم 💚💏💚
payeez6479 عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2666 چه دوست بی ملاحظه ای. یعنی واقعا نفهمیده داری تعارف می کنی. بعضی ها شبیه لاشخورن دنبال گوشت قربونی م ... منم حس میکنم فهمیده ک اسی تعارف میکنهدر واقع دنبال بهانه بوده ک پولو نده
mahpishonijan عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 1256 حالاچندماه دیگه بهش بگو پول داری بهم قرض بدی.بعد دیگه بی حساب میشین
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 8322 بله تقریبا ۲۰۰میلیون.شاید هیچکس باور نکنه ولی کسی باید این مبلغو بهم میداد...گفتم نداری و نیاز داری ولش کن...گفت اره خیلی گیرم نمیتونم بدم.و رفت😐
باندرلام مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 517 حقته، آخر هفته بزنگ بگو پولمو بده خودم بهش احتیاج دارم واقعاا حقمههه😭اخه خواهر من اگه از این رو ها داشتم تعارف نمیکردم ک
daqoon عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 12722 من باشم میرم بهش میگم فلانقدر داری قرض بدی( اندازه ی همون پوله)
پرنسس_سایت_ام عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3700 بعد بنظرت اگه اون یارو بعدا یجور بگه پول لازمه بهش میدی و ناراحت نمیشی یا ن بهت بر میخوره؟🤕 بنظرم ادم عجیبی میاد و یکم بهم برمیخوره فک میکنم مسخرم کردهالبته این احساس منه شاید حس دوستت فرق داشته باشه برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
payeez6479 عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2666 بعد بنظرت اگه اون یارو بعدا یجور بگه پول لازمه بهش میدی و ناراحت نمیشی یا ن بهت بر میخوره؟🤕 بهش پیام باه چند روز دیگ بگو فلانی جان من ی مشکل مالی برام پیش اومده اگر برات مقدوره پولی ک بهت قرض داده بودم بهم پس بده احتیاج دارمیا بگو میتونس پس بدی تا من روش حساب کنم؟
lemoncupcake عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 5385 الان بهش بگو چون خیلی اصرار داری بده پولو احساس کردم ناناعت بشی نگیرم😃 🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋