2777
2789
عنوان

تامن باشم دیگه ازین تعارفا نکنم خدایا منو نارنگیییی کن😐😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار تعارف کافی بود تجربه شد برات😂

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
خیلیا تعارف رو بلد نیستن و درک نمیکنن مثلا خودم بعد یکی دوبار که طرف گفت نمیخوام بار سوم مطمئن میشم ...

بعد بنظرت اگه اون یارو بعدا یجور بگه پول لازمه بهش میدی و ناراحت نمیشی یا ن بهت بر میخوره؟🤕

عیخدااا😭 بخدا اصن عبرتم نمیشه هی با خودم میگم بزا یبار دیگه تعارف کنم بعد میگیرم یهو دیدم پولو گذا ...

😁😁😁😁 اخ خدا چقد دوستت عین منه 

خاکی 🤣🤣🤣🤣 

حالا چقدی بود ؟؟؟؟

همسرم برای من یه فرشتس کسی که تو همه سختی هام کنارم بود . اینو مینویسم تاهر بار میبینم بابت داشتنش از خدا تشکر کنم 💚💏💚 
چه دوست بی ملاحظه ای. یعنی واقعا نفهمیده داری تعارف می کنی. بعضی ها شبیه لاشخورن دنبال گوشت قربونی م ...

منم حس میکنم فهمیده ک اسی تعارف میکنه

در واقع دنبال بهانه بوده ک پولو نده

بعد بنظرت اگه اون یارو بعدا یجور بگه پول لازمه بهش میدی و ناراحت نمیشی یا ن بهت بر میخوره؟🤕

بنظرم ادم عجیبی میاد و یکم بهم برمیخوره فک میکنم مسخرم کرده

البته این احساس منه شاید حس دوستت فرق داشته باشه 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

بهش پیام باه چند روز دیگ بگو فلانی جان من ی مشکل مالی برام پیش اومده اگر برات مقدوره پولی ک بهت قرض داده بودم بهم پس بده احتیاج دارم

یا بگو میتونس پس بدی تا من روش حساب کنم؟

الان بهش بگو چون خیلی اصرار داری بده پولو احساس کردم ناناعت بشی نگیرم😃

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
2810