2777
2789
عنوان

سایو ام بالاخره نفهمیدم الان باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 109 پست
سمین جون روز اول که شروع میکنی شربت رو یکم بدخلق میشه و خواب رو یکم زیاد میکنه من الان یه ماهه البته میگم هفته ای یبار اونم نصف قاشق چای خوری بعد دو هفته نمیدم هر وقت ببینم خیلی تو غذا خوردن ادا درمیاره میدم بهش نیم ساعت قبل غذا میدم وقتی شربت رو دادید باید غذای مورد علاقش همش اماده باشه وگرنه جیغ و داد میکنن چون قند خونشون میاد پایین عصبی میشن و تحمل گشنگی رو ندارن
پیج آشپزی من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایو جان یه پیشنهاد دیگه هم یادم رفت بگم. قبل از خواب با ملایمت بهش یادآوری کن که شما باید اگه توی خواب جیش داشتی مامان رو صدا کنی ببردت دستشویی. صبح هم تا چشمای نازتو باز کردی اول میریم دستشویی. بعد همینها رو ازش سوال کن تا جواب بده و ملکه ذهنش بشه. کارهای قبلی رو هم همراهش بکن. یعنی پوشک نکردن شب، ندادن مایعات،بردن بموقع دستشویی و غیره. اولین صبح خشکش رو هم کلی تشویقش کن. اگه جیش کردنش ارادی باشه و اعصای مثانه ش درست و کامل باشه ان شا.. که نتیجه می گیری.
LilySlim Weight charts
مرسی سایو جان از توضیحت دکتر پسرم چند ماه پیش بخاطر وزن کمش و شاکی بودن من براش تجویز کرد اما گفت ممکنه بداخلاق و بدخواب بشه و بدتر بشه کلا،منم صرفنظر کردم فعلا خداروشکر ب کوچولوی شما ساخته و مشکل ساز نشده درسته ایشونم گفتن مقدار کم و برای قطع کردن شربتم تدریجی باشه ی دفعه قطع نکنم