دخترم دو سال و ده ماهشه
الان حدود پنج ماهه از پوشک گرفتمش
ولی چند تا مسیله هست
بعد از ظهر که میخوابه و شب هم همینطور
جاش رو خیس میکنه صد در صد
حتی یبار هم خشک نبوده
منم اوایل باز میزاشتم که عادت کنه شبا هم بدون مای بیبی بخوابه یکم گذشت دیگه از پتو شستن کلافه شدم
الان وقت خواب چه ظهر و چه شب مای بیبیش میکنم
واینکه وقتی از خونه میریم بیرون مای بیبیش میکنم
چون اگه جیشش بگیره طاقت نداره نگه داره تا یه دستشویی پیدا کنم
الان نمیدونم واقعا چیکار کنم
و این روند تا کی ادامه داره؟
شربت راسیپ شربت سیپرو هپتادین هستش من یه روز نوک قاشق چایخوری میدم تا یه هفته اشتهاش خوبه دکتر گفت روزی دو بار بده ولی به نظرم مضره زیادش من کار خودمو میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای سایو حالا پسر من گاهی خودشو لوس میکنه میگه می می میخوام. میگم خجالت بکش وقت سربازیته. خودش می خنده :))) ولی نه به می می دست نمی زنه. گاهی توی حمام میگه می می تو رو ببینم. یه نگاه میکنه میره لز سر کنجکاوی.
نه دیگه..نزار..من یک سال و 8 ماهگی از شیر گرفتم دیگه نزاشتم دست بزنه ولی پسر دوستم تا 4 یا 5 سالگی با می می بازی میکرد..خخخخخ یادمه میگفت شوهرم میگه اگه نوک سینه ت پیچ هم بود تا حالا باز شده بود و افتاده بود..من حالم بهم میخورد بچه گنده ولی مامانش میگفت بهش آرامش میده
اره مهربانو خیلی موثره یبار شام خونمون میخوره یبار میره پایین خونه مادر شوهرم میخوره ناهار هم همینظور خواهر شوهرم هم به پسر نه سالش میده دو تایی با دختر من یخچال رو جارو میکنن در حالت عادی اشتهاشون صفره
واقعا وقتی نوک سینم رو میچرخونه میخوام داد بزنم و میزنم میگم بسه ولم کن دلم هم براش میسوزه نمیدونم کار درست چیه وقتی می میا رو میگیره تو دستش انگار دنیا رو بهش دادن اروم میشه و احساس امنیت میکنه
ای جانم مهربانو ببوسش دیگه این بچه ها تا ما رو روانی نکنن ول کن نیستن ولی این شربته رو امتحان کن یبار قیمتش هم ده دوازده تومنه من شربت اسماوویت هم میدم البته مزه اش خیلی بده یبار خودم خوردم میخواستم بالا بیارم شما مکمل چی میدید؟