2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه آنچه که مادر در مورد BHCG باید بداند اندازه گیری هورمون BHCG جهت تعیین بارداری - HCG کمتر از 5 mIU/ml : اگر منفی بود، بارداری وجود ندارد. - HCG بین 5 و 25 mIU/ml : مشکوک به بارداری است ، بعد از 72 ساعت تست مجدد باید صورت گیرد. - HCG بالاتر از 25 mIU/ml : اگر مثبت بود ، بارداری وجود دارد. - در صورت تزریق آمپول hcg در نیمه سیکل قاعدگی جهت آزاد سازی تخمک: مثبت شدن بتا نشان دهنده بارداری نیست. * درصورتی که سطح بتا در اولین آزمایش1200 باشد باید در عرض 48 تا 72 ساعت بعد دو برابر شود یا حداقل هر دو روز 60% افزایش پیدا کند. * اگر بتا بین 1200 تا 6000 باشد برای دو برابر شدن 72 تا 96 ساعت زمان لازم است. * در صورتی که بتا بالای 6000 باشد برای دو برابر شدن بیش از 4 روز زمان لازم است. * بعد از هفته 9-10 بارداری میزان بتا به سمت نزول پیش میرود و علایم بارداری مانند تهوع و... کاهش می یابند. * در صورت کاهش سرعت افزایش بتا در بارداری مطرح کننده حاملگی پوچ- سقط فراموش شده و بارداری خارج از رحمی است. اما برای تشخیص قطعی این مشکلات باید تیتر بتا و سونوگرافی انجام شود که رابطه این اعداد در جدول زیر دیده می شود.
سلام خسته نباشید.من 2شب پیش یه قرص ال دی خوردم.امشب باید عادت بشم نشدم بی بی چک گذاشتم مثبت شد آیا به نظر شما تاثیر قرص ال دی بود که مثبت شد یا من باردارن؟تقریبا 1هفته است که زیر شکمم درد مییگیره.
سلام ببخشید من شنیدم بین بارداری ها باید ۲.۵تا۳سال فاصله باشه حالا اگه دکتر تشخیص بده به علت تخمکگذاری ضعیف باید اقدام به بارداری مجدد کرد برای مادر مشکلی پیش نمیاد پسرمن الان سیزده ماهشه
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .