2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
سلام و خسته نباشید بنده سابقه ۳ سقط دارم دو مورد در ۶ هفتگی به دلیل نداشتن ضربان و توقف رشد و یک مورد در بیست هفتگی به دلیل انومالی جنین که ختم بارداری داده شد،چند سوال در این مورد داشتم سوال اول اینکه آزمایش خون غربالگری من کاملا سالم و خوب بود و فقط سونوگرافی من جنین را مشکوک به تریزومی هجده نشان داده بود که شامل دستان مشت کرده و پای کلاپ فوت و ناهنحاری قلبی جنین بود آیا این مورد میشه که آزمایش خون سالم باشه و تریزومی و نشون نده ؟من امنیو سنتز ندادم و فوری دکترم دارو داد تا سقط شه و جنین و برا کاریوتایپ فرستادن سوال دوم اینکه قراره من و همسرمم کاریوتایپ دهیم اگه خدایی نکرده آزمایش مشکلی و نشون بده ما چکار باید بکنیم؟یعنی نباید بچه دار شیم آیا درمان دارویی دارد یا احتمال تکرار این مورد هست ؟خواهش میکنم راهنماییم کنین واقعا روح و جسمم خسته است ازتون کمک میخوام.
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است، کارم از گریه گذشته است به آن میخندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید این سونو در ۲۳قاعدگی انجام شده آیا با نوجه به آن می توان گفت تخمدان ضعیف دارم
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
http://uupload.ir/files/xxgq_img_20150825_135817.jpg
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
nini عزیز اگر سیکلهای شما همیشه 27-28 روزه است احتمال تخمک گذاری شما در روزهای 13 و 14 سیکل قاعدگی تان بالا است. برای مشخص شدن بهتر زمان تخمک گذاری تان می توانید از کیتهای تخمک گذاری نیز استفاده کنید.
سارا عزیز ناهنجاری جنین شما با سونوگرافی تشخیص داده شده است. برای تشخیص ناهنجاریهای جنین انجام همزمان آزمونهای غربالگری سونوگرافی و در بعضی مواقع آمنیوسنتز توصیه می شود. پیشنهاد ما این است ابتدا کاریوتیپ را انجام دهید تا پس از مشخص شدن نتیجه آن شما را راهنمایی کنیم.
nini عزیز احتمال داشتن فرزند دوقلو در خانواده هایی که فرزند دو قلوی همسان داشته اند افزایش می یابد. اگر مادر و یا مادربزرگ مادری شما دوقلوهای همسان داشته است، احتمال ارث رسیدن این ژن به شما و در نتیجه تخمک گذاری چندگانه و در نتیجه داشتن دوقلوهای همسان در شما بسیار بالا خواهد بود.
آوا عزیز با توجه به اینکه هنوز زمان پریودی شما نشده است و در این زمان در صورت باردار بودن تست بتا ممکن است مثبت شود. با این حال در مواردیکه فرد باردار است این هورمون پس از 48 ساعت تکرار دو برابر خواهد شد.
2810