2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
لیلی جان در صورتیکه خود و همسرتان مشکلی برای باروری ندارید، آزمایش اسپرموگرام همسرتان طبیعی است و سونوگرافی و آزمایشات شما هم طبیعی است جای نگرانی وجود ندارد. با دانستن روز تخمک گذاری و داشتن نزدیکی در روز تخمک گذاری (3-2 روز قبل و پس از آن) شانس بارداری شما افزایش می یابد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساقی عزیز معمولا یک سونوگرافی برای بررسی ساک حاملگی و قلب جنین و تعداد جنین ها در هفته 7 (قبل از هفته 12) درخواست می شود و سپس در هر کدام از سه ماهه های بعدی نیز یک سونوگرافی برای بررسی وضعیت جنین و جفت، وجود ناهنجاری درخواست می شود.
آوا عزیز نزدیک‌ترین زمانی که یک آزمایش خون دقیق بتواند بتا را نشان دهد، 5 تا 7 روز پس از تخمک‌گذاری است، اما آزمایش میزان دقیق سرم بتا 10 تا 12 روز پس از تخمک‌گذاری قابل اعتماد است.
سلام من برای عفونتم پماد کلوتریمازول استفاده میکنم امروز موقع خروج پماد رگه خون هم همراهش بود امشب تمام میشه پمادم قرصم خوردم یعنی بدتر شدم ؟ البته با تجویز پزشکا
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
سلام خسته نباشید من پریودای منظم ۳۰روزه دارم سونو دادم یه میوم۱۰mmمتری داشتم دکتر بهم مدروکسی پرژسترون (مدروفم )داده از۱۵پری بخورم تو نت خوندیم این قرص مانع بارداری میشه درسته؟من در اقدام هستم .پریود من با خوردن قرص۲۸روزه شده تخمک گذاری رو مبناشو۲۸روز بزارم؟ممنون
خیانت=افتابه اسید   
ساناز جان مخاط وازن خیلی شکننده است و احتمال خراشیدگی زمان دخول اپلیکاتور وجود دارد در صورت تکرار حتما باید معاینه شوید اگر دارو استفاده کردید حداقل برای بررسی اثر تا یک هفته منتظر بمانید
خیلی خیلی ممنون از پاسختون ی سوال دیگه استفاده از این پماد ممکنه زمان پریود رو جلو بندازه
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
2810