2777
2789
عنوان

خانما کسی بوده بچش پاهاش ضربدری باشه و درمان شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 36 پست
حالا منم ببرم توکل برخدا  ممنونم جواب دادی  همین که بدونم خوب میشه خودش دنیا ارزش داره

درست میشه.

من خودم تایم دانشگاه با حرکات اصلاحی پاهام کمی پرانتزی بود درست شد. پسر شما خداروشکر بچه هست بهتر زودتر خوب میشه عزیزم. من خودم برا پاهام خیلی غصه خوردم اما درست شد.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
موقعی که بدنیا اومد قنداقش میکردی؟ اتل ببندین تا استخونش نرمه ، انشاالل درست بشه

نه قنداق نکردم اصلا 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز پاهای بچتون خوب شد؟

سلام 

نه فعلا دکتر میگه بچه‌ها از بعد دو سه سالگی میرن به سمت ضربدری شدن و باید تا شش هفت بهتر بشن 

گفت چهار سالگی مجدد ببرم چکاپ اگه کمتر شده باشه روندش خوبه اگر بیشتر شده باشه باید بریس بپوشه 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
سلام نه فعلا دکتر میگه بچه‌ها از بعد دو سه سالگی میرن به سمت ضربدری شدن و باید تا شش هفت بهتر بشن گف ...

پسر منم الان ۱۷ ماهشه یکم ضربدری بنظرم پس منم فعلا دکتر نبرم؟

بچه شما چند سالشه؟از کی متوجه شدین؟ بنظرتون با بزرگتر شدنش بهتر نشده؟

پسر منم الان ۱۷ ماهشه یکم ضربدری بنظرم پس منم فعلا دکتر نبرم؟بچه شما چند سالشه؟از کی متوجه شدین؟ بنظ ...

من از ۱۸ ماهگی فهمیدم و بنظرم زیاد بود نزدیک دو سالگی بردم دکتر گفت فعلا از نظر من کاری لازم نیست چون بچه برای پوشیدن بریس و اینا اصلا همکاری نمیکنه و گفت سالی یکبار بیار چک کنم اما اگه بهتر نشه درمان رو از چهار سال شرو میکنم که بچه هم درکی از پوشیدن بریس داشته بلشه

من از ۱۸ ماهگی فهمیدم و بنظرم زیاد بود نزدیک دو سالگی بردم دکتر گفت فعلا از نظر من کاری لازم نیست چو ...

ان شاءالله هم بچه شما هم بچه من خوب بشن نیازی به بریس هم نباشه ممنون از اینکه جواب دادید