2777
2789
عنوان

خانما کسی بوده بچش پاهاش ضربدری باشه و درمان شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 36 پست
اره گلی جان، دکتر ارتوپد برید. ی وسیله به پا وصل میکنند. خوب خوب میشه. نوه داییم این مدلی بود دقیقا ...

اره دکتر حتما میبرم 

البته بهترینهای تهران که یکیش رفته از ایران 

دوتاش مریض جدید نمیبینه مگر خیلی وخیم باشه برای غزنوی وقت گرفتم میگن خوبه 

ممنونم انشالله درست شه 

یعنی بریس پوشید؟

از اونایی که تا زانو میاد؟! 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
پسرمن پاهاش پرانتزی بود بردم دکتر ارتوپد گفت معمولا هرمدلی باشه تا۳سالگی صبرمیکنن اگه خوب نشد عملش م ...

انشالله که درست شه ممنونم

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زود رارفتع اونه کم‌کم درست میشه ولی خب دکترم ببری بهتره 

نه سیزده ماه راه رفت 

اوایل گاهی رو پنجه میرفت درست شد 

اما خب تازه متوجه شدم 

عکسای قدیمشو دیدم اینجوری نبوده 

کفش و اتل مناسب میبندن. عالی عالی میشه. چون کودک هستند به عمل احتیاجی ندارند.

انشالله درست شه ممنونم 

دوستان پای پرانتزی با ضرب دری متفاوت هست.

پرانتزی تا سه سالگی عادیه اما ضرب دری نه.

پای پسر استارتر ضرب دری هست.چرا میگید خودش خوب میشه.

عزیزم برید دکتر حتما. دوتا دکتر متفاوت برید و نظر هردو بپرسید که به بهترین شیوه عمل کنید.یا اتل یا کفش یا هردو

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دوستان پای پرانتزی با ضرب دری متفاوت هست. پرانتزی تا سه سالگی عادیه اما ضرب دری نه. پای پسر استارت ...

دکتر وقت کرفتم 

خودمم میدونم پرانتزی عادیه بخاطر پوشک و اینا 

اما ضربدری مشکل داره 

دکترای خوب رفتن چندتاشونم مریض جدید نمیبینه 

حالا برای یکی وقت گرفتم به زور از بیمارستان

اره دکتر حتما میبرم  البته بهترینهای تهران که یکیش رفته از ایران  دوتاش مریض جدید نمیبین ...

اسمش نمیدونم گلی جان، ولی آره تا زانو بود 

حتی نوه عمو پدرم همینطور بود، آتل بستن همینکه تا زانو هست. الان 13 سالشون هست و پاهای نازی داره.

خداروشکر پس حتما پیگیر باشید، اصلا هم نگران نباشید عزیزم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

حالا بگم هم میگن دروغه.  خواهر زاده ام پاش  چنبری بود ، این شکلی ، مادرم ۲ ماه تموم پاهای بچه رو با روغن زیتون چرب میکرد و بعد محکم و صاف از،کمر به پایین قنداقش میکرد ، الان کاملا صاف و نرماله، چون تازه بدنیا اومده بود ، بچه شما رو نمیدونم 

دکتر وقت کرفتم  خودمم میدونم پرانتزی عادیه بخاطر پوشک و اینا  اما ضربدری مشکل داره  ...

اشکال نداره، والا فکر نکنم اینا دکتر خیلی عالی بردند.

نوه داییم شهرستان بود.

نوه عموم شیراز.

حالا بگم هم میگن دروغه.  خواهر زاده ام پاش  چنبری بود ، این شکلی ، مادرم ۲ ماه تموم پاهای ...

بچه من اولاش نرمال بود 

حالا ببرم دکتر قطعا راهکار و ورزش اینا میده

انشالله درست شه ممنونم 

حتما درست میشه.

یا حق

اشکال نداره، والا فکر نکنم اینا دکتر خیلی عالی بردند. نوه داییم شهرستان بود. نوه عموم شیراز.

حالا منم ببرم توکل برخدا 

ممنونم جواب دادی 

همین که بدونم خوب میشه خودش دنیا ارزش داره

2810