خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تقریبا یک ماه پیش دو و چهارصد بود الان نمیدونم. نی نی شما چی؟
پنجشنبه رفتم سونو ۲۶۰۰ بود☹🚶🏻♀️
چیکار کنم وزن بگیره🤕
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
میگن بستنی خیلی خوب وزن میده ب بچه.بستنی زیاد بخور. طبیعی میرید شما یا سزارینید؟
قبلا زایمان زودرس داشتم طبیعی
اینم احتمالا طبیعی
بسلامتی زایمان کنی گلم. من اولین زایمانمه خیلی میترسم.طبیعی خیلی سخته ن؟! شرایط سز شدن ندارم🥲🚶🏻 ...
قبلی ۲۵هفته بود دوقلویی نیم کیلو بودن اصلا اذیت نشدم
امیدوارم به همون آسونی باشع😂💔
منم میترسم خودمو زدم به بیخیالی ما میتونیم😐😂
انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی