2777
2789
سلام بچه ها چند روزی اینترنت ما قطع بود حالم هم خیلی بد بود روزی سه چهار مرتبه حالم بد میشد هرچی می خوردم ببخشید استفراغ میکردم هنوز هم خوب نیستم نمی دونم چی کار کنم خیلی دلم گرفته و ناراحتم چیزی هم نمی تونم بخورم 3-4 کیلو هم کم کردم روزا خیلی هم گریه می کنممممممممممممممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیوا جون منم همین طوری هستم حالا من که کسی رو اینجا ندارم بهم سر بزن مامانم اینا شهرستان هستند یه مادرشوهر که اونم اسمش روش خیلی دل نمی سوزونه که با یه زن دایی دارم اینجا که اصلا بهم سر نمی زنن خیلی تنهام روزا هم که می یام سرکار عصرا تا ساعت 9 تنهام تا همسرم بیادش اونم که می یاد تازه خسته می خواد استراحت کنه منم چیزی نمی گم
کاش منم فقط حالت تهوع داشتم من روزی سه چهار مرتبه حالم بهم می خوره خیلی ببخشیدا بالا می یارم هرچی که خوردم نگران نی نیم هستم که اون ضعیف نشه تورو خدا یکی با من حرف بزنه دارم دق می کنمممممممممممم
من امروز 10 هفته و 5 روزم دوشنبه هم سونو NB و NT دارم سه شنبه هم ازمایش دابل مارکر دارم برام دعا کنید که سونو خوب باشه یه کم نگرانم اخه ما فامیلیم دخترخاله و پسرخاله این البته ازمایش ژنتیک هم دادیم مشکلی نبوده دوستون دارم بچه ها وقتی با شماها صحبت می کنم سبک می شم
سلام مامانای تیر ماهی ؟ منم حالم خوب نیست دیگه کم کم دارم از این وضعیت خسته می شم اما بازم به امید اینکه نی نی داره رشد می کنه و قوی می شه خودم را آروم می کنم حالا می فهمم بهشت زیر پای ماماناس یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما تازه نزدیکه 3 ماهه مامان شدیم این حال وروزمونه پس وای به حال مامانای بیچارمون!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها بیایین خوشحال باشیم که خدا بهمون این هدیه های کوچولو را داده ، بیایین از اینکه دارن رشد می کنن و توی وجودمون شکل می گیرن خوشحال باشیم ، بیایین نیمه ی پر لیوان را ببینیم و از خدا بخواهیم بهمون صبر و آرامش عطا کنه
تبسم عزیزم من هم تا 2 هفته ی پیش روزی 3 بار ( با معذرت خواهی و گلاب به روتون و اینا .....) بالا می اوردم و حالا شده روزی یه بار یا 2 روز یک بار آروم آروم می گذره تا کم کم بدنمون به هورمونهای زیاد استروژن و پروژسترون عادت کنه طول می کشه
بچه ها می دونستین این تهوع و حساسیت به بو یه مکانیسم دفاعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که از اجدادمون یعنی انسان های اولیه به ارث رسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اونا خام خوار بودن و هر چی دم دستشون بوده می خوردن بدن با این عمل حساسیتشون را نسبت به چیزهایی که می خورن بالا برده تا هر چیزی که می بینن نخورن و چون 3 ماهه ی اول خیلی مهم بوده و اجزاء جنین توی این 3 ماه شکل می گیرن و چیزی که می خوریم خیلی روی جنین تاثیر می ذاره پس بدن با این کارش می خواد از جنین محافظت کنه
2810